Психіатр вищої категорії, валеолог, психофізіолог, психотерапевт. Є головним фахівцем з південно-центральному регіону Слов'янського альянсу оздоровчих тренінгових програм у сфері методик корекції ваги. Також його авторству належать інтегративні програми щодо коригування харчової залежності, надмірної ваги, булімії, інших адикцій - всі вони підтверджені 36 авторськими свідоцтвами, 11 держпатентами.
Костянтин Васильович - магістр в галузі охорони здоров'я. Член асоціації психіатрів України. Автор понад 30 наукових робіт. Лауреат міжнародних та національних проектів: "Флагмани сучасної медицини", "Медична еліта України". Нагороджений грамотами та медалями від комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я "За охорону здоров'я нації", "За охорону психічного здоров'я нації", медаллю "Патріот Одеси", "Патріот України", орденом "Гордість нації".
Лариса Володимирівна кваліфікований психолог з 15-ти річним досвідом. Працює з травмами, формує психологічну зрілість, консультує з проблемами в сімейних відносинах, дитячо-батьківських та ін. Приймає дорослих і дітей з 10-ти років.
У роботі з дітьми та дорослими використовує індивідуальний підхід, допомагає розкрити наявні внутрішні ресурси і виробити свою власну успішну стратегію у житті. Для вирішення психологічних проблем, вчить чути і слухати, взаємодіяти з соціумом і самим собою, бути гнучким і адаптуватися до будь-яких життєвих ситуацій.
Ганна Федорівна займається сімейною та віковою психологією, сексологією, психотерапією. Лікар допомагає знаходити рішення в питаннях взаємин, кризових сімейних відносин, чоловічо-жіночих відносин, дитячих травм і т.д.
Кваліфікований психолог, має великий досвід роботи з залежностями, в своїй практиці використовує методики психодіагностики, екзистенціальної психології, психології спілкування, сімейного консультування, конфліктології.
Лікар спеціалізується на психології. Надає психологічну допомогу при: тривожності; самотності; супроводі і допомозі в період невизначеності і змін (зміна роботи, місця проживання, втрата відносин, народження дітей, серйозних захворювань, ДТП тощо.); особистісних кризах