Психіатр вищої категорії, валеолог, психофізіолог, психотерапевт. Є головним фахівцем з південно-центральному регіону Слов'янського альянсу оздоровчих тренінгових програм у сфері методик корекції ваги. Також його авторству належать інтегративні програми щодо коригування харчової залежності, надмірної ваги, булімії, інших адикцій - всі вони підтверджені 36 авторськими свідоцтвами, 11 держпатентами.
Костянтин Васильович - магістр в галузі охорони здоров'я. Член асоціації психіатрів України. Автор понад 30 наукових робіт. Лауреат міжнародних та національних проектів: "Флагмани сучасної медицини", "Медична еліта України". Нагороджений грамотами та медалями від комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я "За охорону здоров'я нації", "За охорону психічного здоров'я нації", медаллю "Патріот Одеси", "Патріот України", орденом "Гордість нації".
Лариса Володимирівна кваліфікований психолог з 15-ти річним досвідом. Працює з травмами, формує психологічну зрілість, консультує з проблемами в сімейних відносинах, дитячо-батьківських та ін. Приймає дорослих і дітей з 10-ти років.
У роботі з дітьми та дорослими використовує індивідуальний підхід, допомагає розкрити наявні внутрішні ресурси і виробити свою власну успішну стратегію у житті. Для вирішення психологічних проблем, вчить чути і слухати, взаємодіяти з соціумом і самим собою, бути гнучким і адаптуватися до будь-яких життєвих ситуацій.
Олексій Лемещук опирається в роботі на сучасні психотерапевтичні підходи, які дозволяють вирішити центральні проблеми особистості, що призводять до низької самооцінки, панічних атак, тривожності, нервозності, сексуальних складнощів, депресій, інших проблем психологічної сфери. Психолог постійно підвищує кваліфікацію у провідних колег Європи і США
Ганна Федорівна займається сімейною та віковою психологією, сексологією, психотерапією. Лікар допомагає знаходити рішення в питаннях взаємин, кризових сімейних відносин, чоловічо-жіночих відносин, дитячих травм і т.д.
Кваліфікований психолог, має великий досвід роботи з залежностями, в своїй практиці використовує методики психодіагностики, екзистенціальної психології, психології спілкування, сімейного консультування, конфліктології.
Лікар спеціалізується на психології. Надає психологічну допомогу при: тривожності; самотності; супроводі і допомозі в період невизначеності і змін (зміна роботи, місця проживання, втрата відносин, народження дітей, серйозних захворювань, ДТП тощо.); особистісних кризах