Приватні лікарі Одеси

Лікар Кардіолог Пеніна  Олена Олегівна на Doc.ua
Пеніна Олена Олегівна
Одеса, вул. Інглезі, 2-В
Олена Олегівна приймає пацієнтів кардіологічного профіля із різноманітними захворюваннями органів системи кровообігу, також проводить профілактику серцевих захворювань. Лікує стенокардію, гіпертонічну хворобу, інфаркти та хронічну серцеву недостатність. Веде нагляд за хронічно хворими паціентами
Лікар Нарколог, Психіатр, Психолог Рябухін Костянтин Васильович на Doc.ua
Рябухін Костянтин Васильович
Велика Балка, вул. Виноградна, б.1
Одеса, вул. Жуковського 13
Консультація від2000 грн
Костянтин Васильович Рябухін — психіатр, нарколог, медичний психолог. Кандидат медичних наук Лікар вищої категорії. Магістр охорони здоров'я. Член асоціації психіатрів України. Член центру українсько-європейської наукової спільноти. Автор понад 30 наукових публікацій. Авторські патенти на винаходи: лікування алкогольної залежності. Співавтор у розробці програмного забезпечення у галузі психодіагностики. Лауреат міжнародних та національних проектів: "Флагмани сучасної медицини", "Медична еліта України". Нагороджений грамотами та медалями від міністра охорони здоров'я, комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я "За охорону здоров'я нації", "За охорону психічного здоров'я нації", медаллю "Патріот Одеси", "Патріот України", орденом "Гордість нації". Стаж роботи зі спеціальності 20 років.
Лікар Андролог, Уролог Крищенко Олександр Юрійович на Doc.ua
Одеса, пер. Полуничний 31 а
Олександр Юрійович спеціалізується на лікуванні хвороб сечостатевої системи. Проводить весь комплекс діагностичних і терапевтичних процедур в лікуванні хронічних, гострих захворювань урологічного профілю, порушень репродуктивної функції у чоловіків.
Лікар Хірург, Радіолог Хацько Костянтин Миколайович на Doc.ua
Одеса, ул. Раскидайловская, 69/71
Рентген-ендоваскулярний хірург, серцево-судинний хірург, радіолог, спеціалізується на проведенні коронарного стентування і балонної ангіопластики у пацієнтів, ендоваскулярному протезуванні аорти. Лікує облітеруючий атеросклероз судин нижніх кінцівок, синдром діабетичної стопи, диссекцію аорти, аневризму артерій, артеріального венозні мальформації, доброякісну гіперплазію простати, позбавляє від доброякісних і злоякісних пухлин
Лікар Дерматолог Власкіна Юлія Сергіївна на Doc.ua
Одеса, вул. Нежинська, 41
Лікар Дерматовенеролог Карпенко Катерина Сергіївна на Doc.ua
Одеса, вул. Суднобудівна, 1Б
Володіє всіма техніками апаратної косметології, а також навичками роботи з фототерапевтичним обладнанням, дерматологічними лазерами, дерматоскопією і виконання пілінгів, масажними техніками іспанської школи. Займається лікуванням псоріазу та інших хронічних дерматозів (вітіліго, себорейний, атопічний дерматит, червоний плоский лишай і т.д.)
Лікар Терапевт, Дерматовенеролог Рудовська Анжела Василівна на Doc.ua
Одеса, пер. Полуничний 31 а
Анжела Василівна займається діагностуванням, терапією венеричних і шкірних захворювань. Спеціалізується на комплексному лікуванні хронічних, грибкових, бактеріальних уражень шкірного покриву. Проводить лікування хвороб, що передаються статевим шляхом.
Лікар Косметолог Гамаюнова Ганна Олександрівна на Doc.ua
Одеса, б-р Французский, 15 Б
Косметолог, фахівець з апаратних технологій омолодження, активний учасник конференцій та семінарів в розрізі косметології і естетичної медицини, володіє технологіями фракційного омолодження, Elos-омолодження і ін.
Лікар Кардіолог Окоманюк Наталія Петрівна на Doc.ua
Одеса, ул. Раскидайловская, 69/71
Кардіолог проводить консультативні прийоми пацієнтів з приводу проблем з серцево-судинною системою. Аналізує електрокардіограму, дані холтер моніторування. Призначає індивідуальну схему лікування і профілактики ускладнень серцево-судинних захворювань. Лікує постінфарктний атеросклероз, гіпертонічну хворобу та артеріальні гіпертензії, гіпертонічний криз, порушення ритму і провідності, синдром WPW
Лікар Мамолог, Онколог, Пластичний хірург Бондар Олександр Вадимович на Doc.ua
Одеса, вул. Суднобудівна, 1Б
Олександр Вадимович онко-пластичний хірург-мамолог. Доктор медичних наук, професор кафедри променевої діагностики, терапії та онкології, керівник курсу онкології ОНМедУ. Пріоритетні напрямки: онкологія, маммология, реконструктивно-відновна хірургія молочної залози будь-якого ступеня складності; операції з видалення доброякісних новоутворень в молочних залозах; радикальне видалення молочної залози з можливою лімфодисекцію і ін.