Приватні лікарі Одеси

Лікар Роша В.В. володіє колосальним досвідом роботи в наркології і психіатрії, протягом багатьох років займається лікуванням алко- і наркозалежності, ігроманії, депресії, неврозів у пацієнтів різного віку. Авторству Василя Васильовича належить 15 наукових робіт.
Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 24
Вадим Борисович має успішний досвід роботи наркологом, лікар бере активну участь в наукових конференціях, що стосуються наркологічної тематики, публікується в спеціалізованих виданнях.
Олексій Ярославович – сімейний лікар, який надає первинну медичну допомогу дітям та дорослим. Спеціалізується на нагляді за здоров'ям родини, створенні індивідуальних оздоровчих планів, профілактиці, діагностиці, лікуванні та реабілітації з використанням сучасних методів.
Одеса, пр-т Шевченка, 8/13 (Нові медичні технології, каб. № 5)
Лікар акушер-гінеколог проводить комплексну діагностику і лікування захворювань шийки матки, ендокринних патологій, запалення органів малого тазу. Допомагає пацієнткам з клімактеричним розладом і ендометріоїдною хворобою. Веде прийом з УЗД для дітей з народження
Фахівець працює за методом гештальт-терапії, використовує методики арт-терапії, спеціалізується на консультуванні дорослих та підлітків. Також Ольга Сергіївна – перинатальний психолог, психотерапевт. Досвід роботи з 2012 року. Проводить індивідуальні та сімейні консультації. Надає психологічну підтримку вагітним, проводить групові та індивідуальні заняття з підготовки до пологів. Спеціалізується на роботі з емоційною залежністю, депресивними та тривожними станами, ВСД, панічними атаками, психосоматичними розладами
Київ, вул. Богдана Хмельницького, 16-22
Одеса, вул. Глушко, 8
Лікар працює в декількох напрямках. Напрямки роботи Вікторії Вікторівни: косметологія обличчя та тіла, гінекологія, трихологія. Спеціалізація в гінекології та косметології дозволяє виявити зв'язок між дерматологічними проблемами і гінекологією. Вікторія Вікторівна проводить терапевтичний прийом зі збором анамнезу, при потребі діагностує порушення функцій шкіри за допомогою дерматоскопія і проводить процедури, спрямовані на поліпшення стану: біоревіталізацію, плазмоліфтинг, мезотерапію.
Юлія Валентинівна є досвідченим фахівцем в галузі ендокринології. Проводить діагностику і лікування ендокринної патології (аденома, тиреоїдит, гіпертиреоз, лімфома, вузловий зоб, цукровий діабет та ін.). Займається складанням раціонів харчування для зниження (набору) ваги, для спортсменів
Кваліфікований психотерапевт і фахівець в травмотерапії. Мідько Юлія Вікторівна веде приватну практику і консультує пацієнтів з питань таких психологічних проблем, як депресія, обсесивно-компульсивний розлад, фобії, панічні атаки і ін. Допомагає пацієнтам позбутися впливу травматичного дитячого досвіду
Одеса, вул. Троїцька, 11а
Професійна сфера інтересів Андрія Валерійовича включає лікування некаріозних хвороб (ерозія емалі, флюороз, клиновидний дефект, стирання зубів (патологічна), гіперестезія), каріозних поразок (пульпіт, періодонтит, карієс).
Кваліфікований акушер-гінеколог, веде амбулаторний гінекологічний прийом, займається лікуванням запальних і інфекційних захворювань, захворювань шийки матки, гормональних порушень, проводить корекцію статевих розладів у жінок