Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Косметолог Білоус Ксенія Миколаївна на Doc.ua
Ксенія Миколаївна лікує захворювання шкіри, застосовуючи всі види косметологічних процедур
Лікар Сексопатолог Жунько Дмитрий Владимирович на Doc.ua
Лікар Стоматолог Лозенко Світлана Дмитрівна на Doc.ua
Лікар стоматолог, гігієніст, працює з проблемами пародонту, хворобами слизової оболонки порожнини рота, проводить лікування кореневих каналів і художні естетичні реставрації. Спеціаліст в області проведення професійної гігієни порожнини рота. Вільно володіє українською, російською та англійською мовами.
Лікар Стоматолог Сиваченко Вікторія Дмитрівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог займається лікуванням пульпіту, періодонтиту, пародонтиту. Також, проводить художню реставрацію зубів і професійну гігієну порожнини рота. Спеціаліст в області лікування карієсу у дітей і дорослих.
Лікар Стоматолог Давітадзе Аміран Нугзаровіч на Doc.ua
Стоматолог, хірург, проводить видалення зубів, займається лікуванням гнійно-запальних захворювань щелепи, а також м'яких тканин. Усуває абсцеси, періостіти, остеомієліти. Лікар вільно володіє українською, російською, грузинською та англійською мовами.
Лікар УЗД-фахівець Фесенко Анна Валентинівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить УЗД-діагностику внутрішніх органів, а також розшифровку діагностичних досліджень. Удосконалює свої навички кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар Офтальмолог Сєров Андрій Вікторович на Doc.ua
Андрій Вікторович проводить підбір оптичної корекції, контактної корекції провідних світових виробників. Здійснює лікування офтальмологічних патологій.
Лікар Стоматолог Гулюк Лідія Миколаївна на Doc.ua
Стоматолог сімейної стоматологічної клініки "Галс" терапевтичного профілю, область професійної діяльності - терапія і профілактика уражень емалі по типу карієсу або некаріозних уражень сучасними методами.
Лікар Психолог Сагайдак Олександр Васильович на Doc.ua
Лікар-психолог, проводить індивідуальну терапію з пошуку свого комфортного стану, розвиваючу і підтримуючу терапію в кризовому стані, пошук ресурсів для змін. Спеціаліст в області сімейної терапії, дитячо-батьківських відносин.
Лікар Отоларинголог Мельникова Карина Вадимівна на Doc.ua
Лікар проводить консервативне лікування ЛОР-захворювань, риноскопію, фарингоскопію, отоскопію. Лікує гострі і хронічні запальні процеси в порожнині носа (вазомоторні, гіпертрофічні, алергічні риніти), гострі і хронічні запалення навколоносових пазух (гайморити, фронтити, сфеноїдити, етмоїдити), тонзиліт, фарингіт, ларингіт, гострий, а також хронічний отит і патології внутрішнього вуха