Приватні лікарі Одеси

Одеса, ул. Раскидайловская, 69/71
Лікар проводить консервативне лікування ендокринологічних захворювань, встановлює цілодобовий моніторинг за рівнем цукру, допомагає в реабілітації після хірургічного лікування ожиріння. Лікує тиреоїдит, гінекомастію, гіпертиреоз, гіпотиреоз, гірсутизм, інсулінорезистентність, йододефіцитні захворювання щитовидної залози, метаболічний синдром, нецукровий діабет, предиабет, остеопороз, зоб і інші ендокринні порушення
Одеса, ул. Раскидайловская, 69/71
Акушер-гінеколог спеціалізується на радіохвильовому лікуванні жіночих захворювань, лазерній вапоризації, марсупіалізації кісти бартолінової залози. Проводить інтимну контурну пластику. Використовує в своїй практиці методи кольпоскопії і гістероскопії. Лікує маткову кровотечу, ендокринне безпліддя, клімактеричний синдром, кісти яєчників, лейоміому матки, гідросальпінкс, гіперплазію ендометрія матки, передменструальний синдром (ПМС), синдром полікістозних яєчників
Педіатр, фахівець з імунопрофілактики, має першу категорію, у дітей до 18 років проводить лікування патологій внутрішніх органів. Консультує з питань догляду за дітьми раннього віку, вигодовування, проведення вакцинації і імунопрофілактики.
Одеса, вул. Троїцька, 43 А
Коцюруба Олег Володимирович спеціалізується на ортопедичній стоматології. У своїй практиці робить акцент на знімне і незнімне протезування: фіксація мостів, коронок, частково-знімних і повних знімних протезів, вінірів. А також займається лікуванням всіх ускладнень карієсу.
Кушнір Галина Юріївна
Доктор займається такими захворюваннями і патологіями, як: полікістоз, ендометріоз, аденоміоз, кандидоз, кольпіт, цистит, нетримання сечі, гіперандрогенія, гіперпролактенемія, аномальні маткові кровотечі, поліпи, бартолініт, паппіломотоз, ВПЛ, інфекції ІПСШ, мікоплазмоз, уреаплазмоз, хламідіоз, опущення, нетримання, нерегулярні менструації, дисгормональні стани, безпліддя, анемія, ожиріння, вагініт, дисбіоз, дисбактеріоз, підбір методу контрацепції
Ольга Олександрівна - лікар терапевт другої категорії. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці гострих та хронічних хвороб терапевтичного профілю.
Одеса, вул. Космонавтів, 36, каб. 601/1, 601/2, 601/3
Катерина Леонідівна спеціалізується на загальній та соціальній психології. Особливість роботи даного фахівця в логопедії полягає в тому, що вона використовує недирективний педагогічний підхід, де «учитель завжди правий» і виходить за рамки тільки корекційної роботи. Використовуючи захоплюючі ігри, казкотерапію, художні елементи, ритморухову техніку навчання, лікар психолог спонукає дитину не тільки говорити правильно, а й розуміти інших, взаємодіяти з оточуючими, вміти розуміти і виражати свої почуття. В роботі використовує зареком
Лікар спеціалізується на алергології. Займається лікуванням таких захворювань, як: гостра і хронічна кропив'янка, атопічний дерматит, алергічний контактний дерматит, бронхіальна астма, алергічний риніт, поліноз
Наталія Олександрівна - лікар із досвідом роботи понад 14 років. Лікує будь-які ендокринні патології: захворювання щитоподібної залози, захворювання паращитовидних залоз, утворення гіпофіза, стан після операції на гіпофізі, діабет (будь-який), гірепандрогенії (СПКЯ, вроджена дисфункція кори наднирників і т.д.), ожиріння, тощо. Веде прийом дітей від 14 років.
Кондрат Яна Ігорівна
Одеса, вул. Єврейська, 24
Одеса, вул. Рішельєвська, 23
Лікар є фахівцем з дитячої офтальмології. Є постійним учасником багатьох міжнародних з'їздів і наукових конференцій офтальмологів.