Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Верховська Інга Василівна на Doc.ua
Лікар стоматолог, терапевт, займається відновленням зубів (функціональним і косметичним), усуненням неприємного запаху з рота і кровоточивості ясен, зміцненням емалі дітей і вагітних. Застосовує сучасні досягнення в стоматології, що робить лікування максимально безболісним і результативним.
Лікар Стоматолог Казмірук Юлія Олександрівна на Doc.ua
Гігієніст, область професійної діяльності - всі зубні процедури, спрямовані на профілактику карієсу, включаючи професійну стоматологічну гігієну порожнини рота, фторування зубів і ін.
Лікар Стоматолог Ведута Анастасія Ігорівна на Doc.ua
Лікар стоматолог, проводить лікування хвороб пародонта, карієсу, ускладнень карієсу (періодонтит, пульпіт і т.д.), а також спеціалізується на художніх реставраціях.
Лікар Отоларинголог, Хірург Цепколенко Олександра Володимирівна на Doc.ua
Олександра Володимирівна кваліфікований лікар отоларинголог. Спеціалізується на дитячій та дорослій ЛОР-хірургії. Проводить гайморотомію, видалення кісти в носовій пазусі, лікування алергічного риніту, лікування гіпертрофічного риніту, лікування поліпозу носа, лікування середнього отиту та ін.
Лікар Отоларинголог, Хірург, Сурдолог Даюб Алі Ахмедович на Doc.ua
Алі Ахмедович лікар спеціаліст в області отоларингології, сурдології, ЛОР хірургії. Проводить діагностику і лікування захворювань вуха, горла і носа, а також голови і шиї, перевірку слуху, підбір слухових апаратів, ЛОР-хірургію. Діагностика та лікування порушень голосового апарату - органів, що беруть участь в голосообразовании
Лікар Хірург, Ендоскопіст, Торакальний хірург Браїловський  Богдан Юрійович на Doc.ua
Богдан Юрійович – лікар хірург, торакальний хірург, ендоскопіст. Проводить амбулаторні та оперативні хірургічні втручання: загальна хірургія, судинна та мікросудинна хірургія, черевна та торакальна хірургія. Також Богдан Юрійович виконує діагностичні біопсії, пункції тощо.
Лікар Хірург, Імплантолог Морозов  Ілля  Сергійович на Doc.ua
Ілля Сергійович — хірург, який спеціалізується на виконанні складних стоматологічних процедур та впровадженні сучасних хірургічних технологій.
Лікар Логопед Бондатій Ганна Павлівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Анна Павлівна - фахівець в області логопедії, проводить діагностику розвитку мови у дітей, розробляє індивідуальні програми корекції при розладах психомовного розвитку, що включають підбір ефективних методик і необхідного дидактичного матеріалу. Щоб дитина краще засвоювала матеріал, спрямований на усунення мовних порушень, до процесу занять логопед підключає і батьків
Лікар Психолог Бурдіян Ксенія Петрівна на Doc.ua
Кваліфікований психолог, має великий досвід роботи з залежностями, в своїй практиці використовує методики психодіагностики, екзистенціальної психології, психології спілкування, сімейного консультування, конфліктології.
Лікар Нарколог, Психіатр, Психотерапевт Корошниченко Дмитрий Николаевич на Doc.ua