Приватні лікарі Одеси

Лікар-алерголог приймає дітей з самого раннього віку. Має досвід роботи більше 25-ти років. Виконує діагностику імунної системи, постановку нашкірних проб і їх оцінку. Лікує алергічні патології, їх прояви різної форми
Одеса, ул. Раскидайловская, 69/71
Абдомінальний хірург, хірург-онколог, баріатричний хірург. Проводить баріатричні операції, операції з ожиріння, видаляє пухлини кишечника, підшлункової залози, печінки і шлунка. Позбавляє від пахової, вентральної, пупкової грижі, пухлин товстого і тонкого кишечника, пухлин печінки, підшлункової залози та шлунку, непрохідності кишечника, діастаза м'язів передньої черевної стінки, жовчнокам'яної хвороби
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань органів дихання, органів шлунково-кишкового тракту, захворювань серця та судин. Також лікар надає такі послуги як: лазерна епіляція, видалення судин, карбоновий пілінг, плазмоліфтинг.
Лікар-терапевт, фахівець широкого профілю. Основний напрямок роботи - лікування хвороб внутрішніх органів. Проводить первинний огляд, призначає лікування, здійснює діагностику.
Лікар є експертом в області нетрадиційної медицини, спеціалізується на лікуванні широкого спектру захворювань, серед яких: хвороби жіночої репродуктивної системи, міжхребетні грижі, простатит, енурез, депресія, головний біль, проблеми зі спиною, алергічні реакції, патології нервової системи, синдром гіперактивності у дітей і т. д.
Лікар спеціалізується на проведенні тонкоголкової аспіраційної пункційної біопсії вузлів щитовидної залози. Проводить скринінг ішемічних порушень нижніх кінцівок.
Тома Жак
Доктор медичних наук
Жак Тома - провідний остеопат, доктор медичних наук, приносить в Україну європейські медичні тенденції і допомагає в позбавленні від остеохондрозу, радикуліту, запалення сухожиль, хвороб суглобів, болю в шиї і спині, м'язових болів, порушень сну.
Михайло Кирилович має величезний досвід в проведенні ультразвукових обстежень будь-яких типів і складності, включаючи дуплексне сканування різних судин: черевної аорти, судин черевної порожнини, ниркових артерій, а також дослідження наднирників, залоз гормональної секреції, внутрішніх органів і т.д.
Одеса, ул. Раскидайловская, 69/71
Баріатричний хірург, хірург-онколог, гастроінтестинальний хірург. Проводить баріатричні операції, хірургічні втручання з приводу ожиріння, міні-гастрошунтування, рукавної резекції шлунка. Надає допомогу при цукровому діабеті другого типу, грижах, непрохідності кишечника, холедохолітіазі, механічній жовтяниці, холангіті, ГЕРХ, діастазі м'язів передньої черевної стінки
Одеса, ул. Раскидайловская, 69/71
Лікар проводить видалення пухлин головного і спинного мозку, периферичних нервів, крім того позбавляє пацієнтів від гриж міжхребцевих дисків всіх локалізацій, лікує тунельний синдром, ускладнені остеохондрози, стеноз спинномозкового каналу, форамінальний стеноз, спондилолістез, травми хребта і спинного мозку, мальформацію Арнольда-Кіарі, ульнарний синдром, карпальний синдром