Приватні лікарі Одеси

Лікар-уролог, хірург-уролог, онкоуролог, андролог. Напрями діяльності: оперативна урологія, онкоурологія; широкий спектр «відкритих» і ендоурологічних операцій на верхніх і нижніх сечових шляхах, статевих органах; консультування з приводу проведення урологічних операцій будь-якого ступеня складності та ін.
Лікар проводить консультування з приводу діагностики, лікування і профілактики захворювань серцево-судинної системи, виконує функціональні дослідження — ехокардіографія, електрокардіографія, велоергометрія, а також ультразвукові дослідження органів черевної порожнини, щитовидної залози, нирок, молочних залоз, органів малого таза, сонографію артерій і дуплексне дослідження екстра-та інтракраніальних судин
Лікар ультразвукової діагностики. Напрями діяльності: УЗ дослідження органів черевної порожнини, сечостатевої системи, органів малого таза, щитовидної залози, м'яких тканин, молочних (грудних) залоз
Лікар гінеколог, професор кафедри онкології. Щорічно на амбулаторно-поліклінічному прийомі консультує більше 1500 хворих і проводить понад 400 оперативних втручань в стаціонарі
Лікар займається наданням кваліфікованої допомоги з акцентом на превентивну та доказову медицину,розробляє індивідуальні реабілітаційні програми для пацієнтів із використанням методів психологічної підтримки.
Одеса, вул. Фонтанська дорога, 71 б (9-я станція Фонтану дороги)
Катерина Леонідівна є членом Українського товариства естетичної медицини, її пріоритетними напрямками роботи як лікаря дерматокосметолога є ендермологія, контурна пластика обличчя, мезотерапія, лазерна косметологія і епіляція.
Одеса, вул. Дідріхсона, 27
Одеса, Фонтанська дорога, 23\1
Лікар спеціалізується на урології. Здійснює консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання та патології, як: еректильна дисфункція (імпотенція); порушення статевих функцій; передчасна еукуляція; хронічні простати; безпліддя; аденома передміхурової залози. Веде прийом для дітей від народження
Одеса, УЛ.Екатерининская 34/36
Лікар-педіатр, неонатолог, дитячий анестезіолог-реаніматолог. Стаж роботи у медицині 25 років. Досвід роботи в поліклініці та дитячій лікарні. Консультирую дітей від народження, маю великий досвід роботи неонатологом та неонатологом-реаніматологом. Консультирую дорослих-нині працюю за кордоном як лікар сімейний (інтерніст). Відео-лекції на ГОЛОВНОМУ МЕДИЧНОМУ КАНАЛІ в Ютубі.
Лікар проводить консультування з приводу діагностики і лікування онкологічних захворювань, в т.ч. онкологічних захворювань молочних залоз