Приватні лікарі Одеси

Лікування захворювань хребта, хронічних порушень мозкового кровообігу, наслідків черепно-мозкових травм.
Богацький Сергій Володимирович
Сергій Володимирович лікар уролог-андролог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці і лікуванні проблем з потенцією (наприклад, зниження лібідо або еректильна дисфункція), а також проблем з сім'явиверженням (передчасна еякуляція, відсутність сперми). Також лікар спеціалізується на травмах і аномаліях розвитку статевого члена. Сергій Володимирович має 2 патенти на винаходи та 1 на корисну модель.
Катерина Скрипник це висококваліфікована провідна педіатриня та сімейна лікарка Клініки Медея, яка забезпечує первинну діагностику, лікування та профілактику поширених захворювань у пацієнтів усіх вікових груп. Катерина працює за сучасними медичними протоколами, надаючи якісну допомогу та координуючи обстеження у вузькопрофільних спеціалістів. Основна мета лікаря – підтримка здоров’я пацієнтів та раннє виявлення можливих ризиків.
Одеса, вул. Довга, 45
Кандидат психологічних наук, клінічний психолог, акредитований гештальт-терапевт, супервізор, автор підручника «Патопсихологія», автор понад 10 наукових статей, керівник центру клінічної психології «Сприяння». Спеціаліст в клінічних питаннях психотерапії та психологічної реабілітації пацієнтів з шизофренією. Досвід клінічної практики більш 15 років. Успішно працює з людьми з психічними розладами (панічні атаки, депресії, неврози, психози, фобії, шизофренія), а також з членами їх сімей у форматі групи та індивідуальної психотерапії
Педіатр вищої категорії, лікує хвороби такого профілю, як дитяча гастроентерологія, а також імунологія. Веде дітей грудного віку, консультант (сертифікований) по вигодовуванню дітей раннього віку.
Лікар-хірург, спеціалізується в області травматології, лікуванні лор - хвороб. Працює за такими напрямками: абдомінальна хірургія, лапароскопічна хірургія, хірургія ожиріння і метаболічних розладів, невідкладна хірургія.
Захаренко Ігор Леонідович
Лікар має вищу категорію, є завідувачем відділенням репродуктивної медицини. Проводить діагностику і виявляє причину первинного невиношування вагітності, безпліддя у чоловіків і жінок, призначає лікування за допомогою допоміжних репродуктивних технологій.
Одеса, ул. Преображенская 60
Оксана Сергіївна - практикуючий психолог, веде приватний прийом. Лікує психосоматичні розлади, порушення харчової поведінки, сексуальні дисфункції, допомагає подолати страхи, панічні атаки, невпевненість в собі. Є автором і ведучою психологічних тренінгів, семінарів, майстерень