Приватні лікарі Одеси

Стоматолог ортопедичного профілю, учасник семінарів і навчальних курсів різних стоматологічних освітніх центрів, область професійної діяльності - корекція придбаної адентії методами незнімного протезування, імплантації.
Катерина Миколаївна закінчила університет з відзнакою, захистила магістерську дисертацію за спеціальністю «Акушерство і гінекологія». Веде консультативний прийом з питань проблем із зачаттям, з'ясовує причину, розробляє схему лікування.
Костянтин Ігорович - проводить підбір програм по реабілітації після операцій і травм. В роботі застосовує методи ЛФК.
Область професійних інтересів Наталії Миколаївни охоплює такі сфери як: лікування захворювань жіночих статевих органів, реабілітація жіночої репродуктивної функції, гінекологічна ендокринологія, планування сім'ї, надання медичної допомоги жінкам з невиношуванням вагітності і мають проблеми із зачаттям.
Ростислав Ярославович є фахівцем в області діагностування і лікування гінекологічних порушень, зокрема різних запальних захворювань і онкопатологій. У своїй роботі користується безліччю методик лікування, таких як лапаротомія, лапароскопічні та малоінвазивні операції, а також лазерне лікування шийки матки.
Одеса, вул. Троїцька, 43 А
Бобильов Олег Олегович спеціалізується на ортопедичній стоматології. Даний лікар виконує такі процедури: ендодонтичне лікування, художню реставрацію і протезування. Він займається лікуванням різних ускладнень карієсу.
Одеса, ул. Раскидайловская, 69/71
Юрій Олексійович здійснює успішний супровід пацієнтів в постінсультному стані, стані після пневмонії. Надає допомогу у відновленні при травмах живота, нижньої частини спини, поперекового відділу хребта і тазу, при лактостазі (лактаційний мастит, застій молока), при післяопераційних станах
Одеса, вул. Академіка Сахарова, 3А