Катерина Миколаївна закінчила університет з відзнакою, захистила магістерську дисертацію за спеціальністю «Акушерство і гінекологія». Веде консультативний прийом з питань проблем із зачаттям, з'ясовує причину, розробляє схему лікування.
Область професійних інтересів Наталії Миколаївни охоплює такі сфери як: лікування захворювань жіночих статевих органів, реабілітація жіночої репродуктивної функції, гінекологічна ендокринологія, планування сім'ї, надання медичної допомоги жінкам з невиношуванням вагітності і мають проблеми із зачаттям.
Ростислав Ярославович є фахівцем в області діагностування і лікування гінекологічних порушень, зокрема різних запальних захворювань і онкопатологій. У своїй роботі користується безліччю методик лікування, таких як лапаротомія, лапароскопічні та малоінвазивні операції, а також лазерне лікування шийки матки.
Бобильов Олег Олегович спеціалізується на ортопедичній стоматології. Даний лікар виконує такі процедури: ендодонтичне лікування, художню реставрацію і протезування. Він займається лікуванням різних ускладнень карієсу.
Юрій Олексійович здійснює успішний супровід пацієнтів в постінсультному стані, стані після пневмонії. Надає допомогу у відновленні при травмах живота, нижньої частини спини, поперекового відділу хребта і тазу, при лактостазі (лактаційний мастит, застій молока), при післяопераційних станах
ЛОР проводить повний огляд, визначає діагноз, при потребі скеровує на додаткову діагностику (ендоскопія, рентген, КТ, бакпосіви тощо). Можливе проведення лікувальних процедур безпосередньо під час прийому.