Приватні лікарі Одеси

Ведучий ортодонт клініки «Овасак». Проводить лікування порушень прикусу, а також зубного ряду, лікування з використанням брекет-систем у дітей, дорослих. Область практичної діяльності - патологія зубних рядів, прикусу, ортодонтичне лікування пацієнтів з вродженою патологією (розщеплення верхньої губи та піднебіння), патологією скронево-нижньощелепного суглоба, комплексне лікування скелетних аномалій.
Оксана Костянтинівна займається проведенням УЗ-досліджень внутрішніх органів, систем. Дає експертну оцінку отриманим результатам діагностики.
Одеса, вул. Троїцька, 43 А
Стоматолог-ортодонт, проводить установку ортодонтичних апаратів, брекет-систем. Лікує зміщення прикусу, аномалії розмірів і форми зубів, ретиновані зуби, імпактні зуби, надкомплектні зуби.
Надає кваліфіковану первинну медичну допомогу дітям Проводить динамічний нагляд за станом здоров'я кожного члена сім'ї з проведенням необхідного обстеження та оздоровлення за індивідуальним планом. Використовує сучасні методи профілактики, діагностики, лікування та реабілітації.
Керівник відділення парадонтології сімейної стоматології "Галс", стоматолог-пародонтолог, ортодонт, область професійної діяльності - надання стоматологічної допомоги дітям і дорослим пацієнтам, проводить лікування за допомогою апаратів "Вектор" і "Омега".
Ольга Ігорівна кваліфікований лікар отоларинголог. Проводить процедури такі, як: промивання носа методом переміщення, катетеризація євстахієвих труб, пункції гайморових пазух, ендоскопічний огляд, промивання лакун мигдалин і ін. Приймає дорослих і дітей.
Одеса, пр-т Шевченко, 12/2
Тетяна Павлівна - лікар-дерматокосметолог, трихолог, лазеротерапевт. Займається проведенням доглядових процедур для шкіри, допомагає прибрати її сухість, позбутися від вугрової висипки. Проводить чистку і пілінги обличчя і тіла
Лікар-кардіолог, ендоваскулярний хірург, спеціалізується на діагностиці атеросклерозу (мультифокального), лікуванні периферичних тромбозів і ін.
Наталія Миколаївна спеціалізується на неврології. Займається лікуванням захворювань центральної та периферичної нервової системи. Проводить консультативний прийом, огляд та призначення лікування, паравертебральні блокади.
Наталя Дмитрівна володіє методиками діагностики та лікування захворювань, пошкоджень хребта. Спеціалізується на терапії переломів, наслідків травм хребта, різних аномалій розвитку хребта.