Лікарка проводить різні види досліджень: УЗД органів малого тазу, УЗД органів черевної порожнини, УЗД щитоподібної залози та ін. Також лікарка постійно удосконалює свої знання, проходячи курси з підвищення кваліфікації.
Лікар проводить лікування хребта і внутрішніх органів за допомогою традиційної та альтернативної медицини. Використовуючи методики цигун-терапії, лікує захворювання органів сечостатевої, ендокринної, травної, дихальної систем, хронічні стани з нез'ясованим діагнозом, сексуальні розлади.
Лікар спеціалізується на вроджених і набутих патологічних відхиленнях урологічного характеру. Веде консультативний прийом, збирає анамнез, направляє пацієнта на лабораторні та інструментальні дослідження. Клінічний ординатор кафедри урології і нефрології Одеського Національного Медичного університету
Лікар-логопед, проводить консультації щодо порушень розвитку мовлення у дітей, визначаючи їх характер і рівень. Спеціаліст проводить корекцію порушень розвитку усного мовлення, використовуючи різноманітні прийоми, методи і засоби.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Допомагає пацієнтам у відновленні після травм та операцій із застосуванням ЛФК, лікувального масажу та індивідуальних занять. Працює з порушеннями постави у дітей. Кожному пацієнту розробляє індивідуальну програму курсу реабілітації.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Олександр Віталійович — стоматолог-ортопед, спеціаліст із комплексної реабілітації пацієнтів із частковою та повною втратою зубів. Виконує клінічну та рентгенологічну діагностику, планує лікування з урахуванням функціональних і естетичних особливостей зубощелепної системи. Проводить знімне та незнімне протезування, встановлює коронки, вініри і мостоподібні конструкції. Приділяє увагу відновленню правильного прикусу та природної естетики, супроводжує пацієнта на всіх етапах лікування.