Аджійська Юлія Іванівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Вона проводить процедури з художньої реставрації зубів, чищення зубів і багато іншого. А також лікує такі захворювання, як пульпіт, карієс, періодонтит і т.д.
Наталя Олексіївна здійснює комплексну корекцію всіх типів зміщення прикусу, патології зубних рядів, ортодонтичну підготовку перед протезуванням. В роботі використовує сучасні ортодонтичні апарати і всі види брекет-систем. Проводить лікування зубів передовими методиками, процедури по відбілюванню, ремініралізаціі, профілактиці та гігієну ротової порожнини.
Ольга В'ячеславівна - кваліфікований косметолог, має великий клінічно досвід роботи, професійне поле діяльності - всебічна терапія патологій шкіри, венеричних захворювань. Ольга В'ячеславівна активно бере участь в конференціях, виступає в ролі експерта на телебаченні.
Ігор Михайлович займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри, нігтів і волосся. Для постановки точного діагнозу призначає лабораторні аналізи і дерматоскопію.
Володіє сучасними методиками лікування серцево-судинних патологій (аритмії серця, стенокардії, кардіоміопатії, серцевої недостатності, а також ішемічної хвороби серця)
Акушер-гінеколог є фахівцем в діагностиці, консервативній, радіохвильовій і кріотерапії патологій епітеліального шару шийки матки, статевих інфекцій, запалень придатків, ендокринних гінекологічних хвороб. Проводить лікування розладів статевого розвитку та менструальної функції у підлітків, синехій малих статевих губ у дівчаток, а також запальних захворювань і кіст яєчників
Досвід роботи в медицині - понад 25 років, в психології - близько 15 років.
Більше 3-х років є керівником 12-крокових груп по зціленню від залежностей в програмі сімейної служби СПД.
Є автором і ведучим семінарів - тренінгів з сімейної психології з 2009 року.