Приватні лікарі Одеси

Одеса, вул. Дюківська, 8, офіс 2н
Наталя Олексіївна здійснює комплексну корекцію всіх типів зміщення прикусу, патології зубних рядів, ортодонтичну підготовку перед протезуванням. В роботі використовує сучасні ортодонтичні апарати і всі види брекет-систем. Проводить лікування зубів передовими методиками, процедури по відбілюванню, ремініралізаціі, профілактиці та гігієну ротової порожнини.
Лікар працює з дітками від грудного віку до підліткового, проводить ретельний огляд і призначає правильне лікування/профілактику.
Одеса, ул. Дмитрия Донского, 2а/7
Ольга В'ячеславівна - кваліфікований косметолог, має великий клінічно досвід роботи, професійне поле діяльності - всебічна терапія патологій шкіри, венеричних захворювань. Ольга В'ячеславівна активно бере участь в конференціях, виступає в ролі експерта на телебаченні.
Ігор Михайлович займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри, нігтів і волосся. Для постановки точного діагнозу призначає лабораторні аналізи і дерматоскопію.
Володіє сучасними методиками лікування серцево-судинних патологій (аритмії серця, стенокардії, кардіоміопатії, серцевої недостатності, а також ішемічної хвороби серця)
Акушер-гінеколог є фахівцем в діагностиці, консервативній, радіохвильовій і кріотерапії патологій епітеліального шару шийки матки, статевих інфекцій, запалень придатків, ендокринних гінекологічних хвороб. Проводить лікування розладів статевого розвитку та менструальної функції у підлітків, синехій малих статевих губ у дівчаток, а також запальних захворювань і кіст яєчників
Одеса, вул. Пушкінська, 37
Досвід роботи в медицині - понад 25 років, в психології - близько 15 років. Більше 3-х років є керівником 12-крокових груп по зціленню від залежностей в програмі сімейної служби СПД. Є автором і ведучим семінарів - тренінгів з сімейної психології з 2009 року.
Одеса, вул. Корольова, 34А
Ксения Александровна, врач невролог. Специализируется на диагностике и лечении головной боли, последствий черепно-мозговых травм, межпозвонковой грыжи, неврита лицевого нерва, последствий инсульта, остеохондроза.
Лікар терапевт. Владислав Семенович постійно підвищує свою кваліфікацію, проходить тематичні курси. Приймає пацієнтів терапевтичного профілю.
Молодий спеціаліст, який постійно вдосконалює свої професійні навички. Лікар займається діагностикою та лікування дерматовенерологічних та трихологічних захворювань та патологій.