Приватні лікарі Одеси

Займається діагностикою та лікуванням хвороб, що виникають в сечостатевій системі: уретрит, цистит, статеві інфекції, простатит, та інші. Ксенія Олександрівна є дуже уважною та чуйною до кожного свого пацієнта.
Клінічний психолог та консультант з позитивної психотерапії, працює з дітьми, підлітками та дорослими. Створює безпечний, підтримуючий простір, де клієнт може розкриватися у власному темпі та отримувати якісну психологічну допомогу. У своїй роботі психолог використовує арт-терапевтичні, психотерапевтичні підходи, методи роботи з травмою та метод позитивної психотерапії.
Одеса, вул. Нежинська, 41
Лікар стоматолог, займається реставрацією зубів (фронтальної групи), мікропротезуванням, відбілюванням, а також ендодонтичним лікуванням. Спеціаліст в області лікування карієсу, а також ускладнень хвороби. Володіє англійською мовою.
Одеса, вул. Фонтанська дорога, 71 б (9-я станція Фонтану дороги)
Валентина Сергіївна є учасником Асоціації косметологів України, фахівцем з лазерної та апаратної косметології, контурної пластики препаратами на основі ботулотоксину, біоревіталізації і плазмотерапіі.
Одеса, вул. Суднобудівна, 1Б
Олена Володимирівна кваліфікований лікар офтальмолог. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці очних захворювань. Проводить терапевтичну офтальмологію. Регенеративні технології в офтальмології
Одеса, вул. Академіка Сахарова, 3А
Стоматолог ортопедичного профілю, учасник семінарів і навчальних курсів різних стоматологічних освітніх центрів, область професійної діяльності - корекція придбаної адентії методами незнімного протезування, імплантації.
Катерина Миколаївна закінчила університет з відзнакою, захистила магістерську дисертацію за спеціальністю «Акушерство і гінекологія». Веде консультативний прийом з питань проблем із зачаттям, з'ясовує причину, розробляє схему лікування.