Приватні лікарі Одеси

Лікар вищої категорії, досвід роботи більше 35 років.
Доктор спеціалізується на оптометрії і контактній корекції зору, а також сучасній методиці лікування патології органу зору і способах зупинки прогресування короткозорості.
Наталія Антонівна проводить консультування з приводу діагностики, лікування і профілактики захворювань ендокринної системи і порушення обміну речовин.
УЗД спеціаліст вищої категорії. Професійні інтереси - УЗД статевого члена, органів мошонки, м'яких тканин, молочних, передміхурової, щитовидної залоз, заочеревинного простору і органів черевної порожнини (у дорослих / дітей).
Проводить ендоскопічні методи дослідження патологій шлунка, дванадцятипалої кишки, стравоходу, товстої кишки. Володіє методиками визначення хелікобактер пілорі (Нр) за допомогою інвазивного і дихального тесту, взяття матеріалу для подальшого гістологічного дослідження, ендоскопічною хірургією (видалення поліпів шлунка, стравоходу).
Лікар офтальмолог проводить консультування з приводу діагностики, лікування і профілактики офтальмологічних захворювань, а також амбулаторну мікрохірургію ока. Приймає дорослих та дітей з 6 років.
Київ, вул. Героїв Сталінграду, 2Д
Одеса, вул. Генуезька, 24б (Кодор Сіті Мол, 4 поверх, 414 каб.)
Лікар-терапевт, директор приватної клініки "Ноу Хау Мед". Займається пошуком причин хвороб людини і проводить їх лікування і покращує загальний стан організму.
Турлюк Дмитро Вікторович
Дмитро Вікторович - кардіохірург, серцево-судинний хірург, проводить протезування аортального клапана і мітрального клапана механічним і біологічним протезами, протезування висхідної аорти, дуги аорти і низхідній аорти. Видаляє пухлини серця, лікує аневризма аорти, стеноз аортального клапана, ішемічну хворобу серця, вроджений порок серця, тромбоз, тромбофлебіт, аритмію
Кваліфікований дитячий лікар невропатолог проводить консультування з приводу діагностики, лікування і профілактики захворювання нервової системи у дітей.