Одеса

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Мамолог, Онколог, Пластичний хірург Бондар Олександр Вадимович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Олександр Вадимович онко-пластичний хірург-мамолог. Доктор медичних наук, професор кафедри променевої діагностики, терапії та онкології, керівник курсу онкології ОНМедУ. Пріоритетні напрямки: онкологія, маммология, реконструктивно-відновна хірургія молочної залози будь-якого ступеня складності; операції з видалення доброякісних новоутворень в молочних залозах; радикальне видалення молочної залози з можливою лімфодисекцію і ін.
Лікар Косметолог Паланичка Оксана Володимирівна на Doc.ua
Оксана Володимирівна є завідуючою відділенням медичної косметології медичного центру "Олімпія", кваліфікованим дерматокосметологом, фахівцем з гідродерміі, плазмоліфтінгу, мезотерапії і контурної пластики.
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Дмитрова Ірина Анатоліївна на Doc.ua
Ірина Анатоліївна лікар денрматовенеролог вищої категорії, косметолог і фахівець з лазерних технологій. Володіє повним арсеналом професійних навичок лікаря дерматокосметолога. Технікою лазерного видалення волосся, лазерною терапією в комплексному лікуванні вугрової хвороби. Проводить лазерне омолодження, лікування пігментації, видалення татуювань.
Лікар Акушер-гінеколог Ковальова Галина Олександрiвна на Doc.ua
Лікар Логопед, Дефектолог Серьоженко Олена Іванівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Логопед-дефектолог надає висококваліфіковану допомогу дітям з мовними проблемами. Проводить корекційні заняття при загальному недорозвитку мовлення 1, 2, 3, 4 рівня, фонетико-фонематичного недорозвитку мови, затримці психічного розвитку, ранньому дитячому аутизмі, а також займається з дітьми зі складною структурою дефекту
Лікар Психолог Догонова    Лариса  Володимирівна на Doc.ua
Лариса Володимирівна кваліфікований психолог з 15-ти річним досвідом. Працює з травмами, формує психологічну зрілість, консультує з проблемами в сімейних відносинах, дитячо-батьківських та ін. Приймає дорослих і дітей з 10-ти років.
Лікар Пластичний хірург Кадочніков Сергій  Валерійович на Doc.ua
Сергій Валерійович провідний пластичний хірург. Завідувач хірургічним відділенням Інституту VIRTUS. Лікар вищої категорії. Кандидат медичних наук. Дійсний член Міжнародного товариства пластичних естетичних хірургів (ISAPS). Лікар спеціалізується на естетичній та реконструктивній хірургії.
Лікар Пластичний хірург, Хірург-онколог Корнієнко Олександр  Євгенович на Doc.ua
Олександр Євгенович провідний пластичний хірург-онколог. Лікар вищої категорії. Провів понад 10 000 успішних пластичних операцій. Пріоритетні напрямки робіт: естетична хірургія обличчя, тіла, молочних залоз; відновна хірургія наслідків травм, опіків, вроджених аномалій розвитку; дерматохірургії; дерматоонкологія; лазерна хірургія; пластична хірургія урогенітальної області у чоловіків і жінок; хірургія наслідків паралічу лицьового нерва.
Лікар Судинний хірург Черепинський Михайло Анатолійович на Doc.ua
Михайло Анатолійович спеціалізується на судинній хірургії.
Лікар Акушер-гінеколог Харченко Олена Валентинівна на Doc.ua