Лікар-терапевт це перший лікар, до якого звертаються у разі погіршення здоров'я. Терапевт це фахівець широкого профілю, у віданні якого знаходиться оцінка загального стану здоров’я людини.
Лікар-офтальмолог здійснює підбір різних видів засобів, як для простих, так і для складних випадків оптичної корекції зору (м'які контактні лінзи, окуляри).
Ольга Олександрівна займається діагностуванням, терапією психологічних розладів у дітей і дорослих. Спеціалізується на психологічному розвитку, адаптації пацієнтів, роботі зі страхами і підвищеною тривожністю, агресивною поведінкою, корекції дитячо-батьківські відносини
Даний лікар проводить лікування офтальмологічних патологій, підбір оптичної та контактної корекції від виробників, які зарекомендували себе найбільш кращим чином.
Олена Сергіївна лікар-невропатолог вищої кваліфікаційної категорії, з 40 літнім досвідом практики. Проводить консультації, лікування і діагностику в галузі нейрології, спеціалізується на захворюваннях як первинної симптоматики так і боротьба з посттравматичними наслідками.
Доктор медичних наук, стоматолог хірургічного профілю вищої категорії, щелепно-лицьовий хірург, веде активну викладацьку, наукову та практичну діяльність, є завідувачем хірургічного відділення клініки "Галс".