Доктор активний учасник наукових конференцій та з'їздів офтальмологів. Здійснює підбір лінз, м'яких контактних лінз і складної очкової корекції пацієнтам всіх вікових груп. Вільно володіє англійською мовою.
Лікар-ортодонт, кандидат медичних наук. Лікує зміщення прикусу, проводить установку брекет-систем, трейнерів, пластинок, має успішний досвід у відновленні правильного розташування зубів.
Олександр Сергійович – лікар-отоларинголог, який спеціалізується на ендоскопічній ринохірургії та проведенні хірургічних втручань на ЛОР-органах. Проводить консультації для дорослих і дітей, допомагаючи з вибором оптимальних методів лікування, включаючи планові та ургентні операції, а також лікування хронічних ЛОР-захворювань.
Дитячий невролог лікує у дітей і підлітків наслідки уражень головного мозку (гіпоксичних), черепно-мозкових і родових травм, а також порушення мовної функції, головні болі. Використовує сучасні методи діагностики, лікування, реабілітації та профілактики захворювань нервової системи у дітей і підлітків
Має багаторічний практичний досвід у лікуванні дерматологічних захворювань будь-якої складності, в тому числі хронічних. Спеціаліст з діагностики та лікування новоутворень шкіри.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як головний біль, мігрень, запаморочення, безсоння, синдром хронічної втоми, біль у спині, сколіоз, остеохондроз, хвороба Паркінсона, епілепсія.
Лікарка відмінно спеціалізується на неврології, пацієнти дякують їй за привітність, увагу і тактовність. А також лікарка щорічно проходить різноманітні курси неврології.
Уролог, учасник різних наукових заходів з питань урології, володар другої лікарської категорії, область професійної діяльності - діагностика і терапія захворювань в сфері урології.
Людмила Олегівна - лікар отоларинголог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів у дорослих та дітей. Притримується принципів доказової медицини.
Завжди доступно пояснює пацієнтам про їх стан та призначене лікування.