Ольга Олександрівна займається діагностуванням, терапією психологічних розладів у дітей і дорослих. Спеціалізується на психологічному розвитку, адаптації пацієнтів, роботі зі страхами і підвищеною тривожністю, агресивною поведінкою, корекції дитячо-батьківські відносини
Даний лікар проводить лікування офтальмологічних патологій, підбір оптичної та контактної корекції від виробників, які зарекомендували себе найбільш кращим чином.
Олена Сергіївна лікар-невропатолог вищої кваліфікаційної категорії, з 40 літнім досвідом практики. Проводить консультації, лікування і діагностику в галузі нейрології, спеціалізується на захворюваннях як первинної симптоматики так і боротьба з посттравматичними наслідками.
Доктор медичних наук, стоматолог хірургічного профілю вищої категорії, щелепно-лицьовий хірург, веде активну викладацьку, наукову та практичну діяльність, є завідувачем хірургічного відділення клініки "Галс".
Сопель Сергій Дмитрович є високопрофесійним лікарем стоматологом, адже він вже більше 30 років надає різні послуги з даної спеціальності. Конкретніше, доктор лікує карієс і його всілякі ускладнення, також він займається реставрацією зубів, використовуючи прямі і непрямі техніки, і практикує відновлення цілісності зубощелепного апарату.
Лікар-дієтолог (вища категорія), займається питаннями зниження ваги, оздоровлення організму, правильного харчування, харчуванням при різних патологіях. Активно пропагує здоровий спосіб життя, вважаючи, що міцне здоров'я повинно поєднуватися з красивим тілом.