Приватні лікарі Одеси

Юлія Валентинівна є досвідченим фахівцем в галузі ендокринології. Проводить діагностику і лікування ендокринної патології (аденома, тиреоїдит, гіпертиреоз, лімфома, вузловий зоб, цукровий діабет та ін.). Займається складанням раціонів харчування для зниження (набору) ваги, для спортсменів
Кваліфікований психотерапевт і фахівець в травмотерапії. Мідько Юлія Вікторівна веде приватну практику і консультує пацієнтів з питань таких психологічних проблем, як депресія, обсесивно-компульсивний розлад, фобії, панічні атаки і ін. Допомагає пацієнтам позбутися впливу травматичного дитячого досвіду
Одеса, вул. Троїцька, 11а
Професійна сфера інтересів Андрія Валерійовича включає лікування некаріозних хвороб (ерозія емалі, флюороз, клиновидний дефект, стирання зубів (патологічна), гіперестезія), каріозних поразок (пульпіт, періодонтит, карієс).
Кваліфікований акушер-гінеколог, веде амбулаторний гінекологічний прийом, займається лікуванням запальних і інфекційних захворювань, захворювань шийки матки, гормональних порушень, проводить корекцію статевих розладів у жінок
Лікар гінеколог займається лікуванням широкого спектру гінекологічних захворювань, консультує з приводу підбору контрацепції, проводить радіохвильову терапію шийки матки, проводить кольпоскопію.
Доктор володіє методами профілактики і діагностики захворювань очного яблука, підбирає потрібну методику корекції зору. Понад п'ять років працює в медицині
Ірина Петрівна займається діагностикою та лікуванням захворювань у дітей від народження до 18 років. Консультує з приводу вигодовування і догляду за дитиною на першому році життя.
Одеса, вул. Академіка Сахарова, 3А
Лікар спеціалізується на урології. Здійснює консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання та патології урологічного спектру. Постійно вдосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Бобрик Людмила Михайлівна
Одеса, вул. Суднобудівна, 1Б
Людмила Михайлівна лікар пульмонолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Проводить всі види досліджень, включаючи бронхоскопію, санацію бронхіального дерева, а також займається імунобіологічної терапією і сучасним відновлювальним лікуванням з використанням аутологічних стовбурових клітин.
Травматолог допоможе відновити рухливість, зняти біль і запобігти ускладненням після травми. Лікар оцінить ваш стан, підбере оптимальне лікування та допоможе повернутися до звичного життя.