Юліанна Омелянівна фахівець в сфері офтальмології. Проводить комплексне обстеження і лікування зору, підбирає окуляри, робить томографію. А ще в 2007 році захистила кандидатську дисертацію.
Дмитро Сергійович є фахівцем з дуплексного сканування вен і артерій, включаючи дослідження брижових судин, ниркових артерій, брахицефальной судин шиї, дослідження судин шиї транскраніальної. Сфера професійної діяльності Дмитра Сергійовича також включає загальну ультразвукову діагностику і діагностику суглобів, сухожиль, м'язів.
Микола Володимирович є науковим співробітником НДІ "Медичної реабілітації та курортології". Останні 8 років фахівець професійно займається біорезонансною медициною, спеціалізуючись на терапії вірусних патологій печінки, а також усіляких захворювань органів травлення.
Анастасія Леонідівна виконує весь спектр УЗД в сфері гастроентерології, ендокринології, нефрології, урології, мамології та в інших залишившися медичних сферах.
Загальний і терапевтичний стоматолог спеціалізується на лікуванні кореневих каналів, реставраціях зубів, шинування. Лікує такі захворювання, як карієс, пульпіт, періодонтит
Лікар консультує і надає допомогу в сімейних відносинах, в дитячо-батьківських відносинах. Надає допомогу постраждалим від домашнього насильства, при співзалежності та сепарації, при проблемах підлітків, самовизначенні, формуванні психологічної зрілості
За допомогою дієтології і anti-age терапії Наталія Василівна допомагає своїм пацієнтам позбутися проблем зайвої ваги і хронічної втоми, а також ефективно скоригувати харчування і спосіб життя в напрямку загального оздоровлення організму. Легкість в тілі і радість від досягнення своєї оптимальної ваги, як результат професійного підходу Наталії Василівни до проблем клієнтів - ті причини, за якими її послуги рекомендують друзям і знайомим
Область професійних інтересів Ольги Миколаївни як лікаря-діагноста включає сучасну перинатальну діагностику, проведення ультрасонографії органів травлення, сечовиділення, ендокринних залоз, шкірного покриву, лімфовузлів, молочних залоз із застосуванням різних діагностичних режимів.
Діагностика та лікування безпліддя, лікування ендометріозу (різних форм), оперативна гінекологія, корекція гормональних порушень, порушень менструального циклу. Лікування складних випадків рецедивуючих запальних захворювань, естетична гінекологія.
Ігор Сергійович займається лікуванням геморою.
та тріщин прямої кишки (фісури) без операцій,
усуває косметичні дефекти в області ануса (папіломи, анальні бахромки).