Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Гінеколог Лашина Світлана Василівна на Doc.ua
Експерт в питаннях виявлення та профілактики запальних процесів сечовивідних шляхів, а також порушень гормонального фону у дівчаток. У своїй роботі Світлана Василівна застосовує комплексну терапію патологій, використовуючи поєднання безлічі методик і великий досвід роботи.
Лікар Офтальмолог Качурова Ірина Миколаївна на Doc.ua
Лікар офтальмолог Качурова Ірина Миколаївна проводить такі процедури як: лазерна хірургія, периферична профілактична лазерна коагуляція, ЛТП сітківки, панретинальная лазерна ЛГП каогуляція, базальні ірідектомії, лазерна дисцизія вторинної катаракти, факоемульсифікація катаракти, склеропластика. Веде прийом дітей віком від 10 років.
Лікар Алерголог Стоянова Світлана Євгеніївна на Doc.ua
Лікар-алерголог приймає дітей з самого раннього віку. Має досвід роботи більше 25-ти років. Виконує діагностику імунної системи, постановку нашкірних проб і їх оцінку. Лікує алергічні патології, їх прояви різної форми
Лікар Педіатр Єськова Ганна Юріївна на Doc.ua
Спеціаліст може похвалитися значним досвідом роботи з дітьми, у яких спостерігаються соматичні патології, має вищу категорію. Проходить курси підвищення кваліфікації на регулярній основі з нефрології, гастроентерології, імунології, дитячих інфекцій.
Лікар Онколог, Хірург Фомін Андрій Віталійович на Doc.ua
Баріатричний хірург, хірург-онколог, гастроінтестинальний хірург. Проводить баріатричні операції, хірургічні втручання з приводу ожиріння, міні-гастрошунтування, рукавної резекції шлунка. Надає допомогу при цукровому діабеті другого типу, грижах, непрохідності кишечника, холедохолітіазі, механічній жовтяниці, холангіті, ГЕРХ, діастазі м'язів передньої черевної стінки
Лікар Гомеопат, Дерматолог, Сімейний лікар Зіміна  Тетяна  Степанівна на Doc.ua
Лікар Анестезіолог, Педіатр, Сімейний лікар Семко Віталій Миколайович на Doc.ua
Лікар-педіатр, неонатолог, дитячий анестезіолог-реаніматолог. Стаж роботи у медицині 25 років. Досвід роботи в поліклініці та дитячій лікарні. Консультирую дітей від народження, маю великий досвід роботи неонатологом та неонатологом-реаніматологом. Консультирую дорослих-нині працюю за кордоном як лікар сімейний (інтерніст). Відео-лекції на ГОЛОВНОМУ МЕДИЧНОМУ КАНАЛІ в Ютубі.
Лікар Психолог Штефан Катерина Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на психологічному консультуванні і довгостроковій психотерапії. Допомагає клієнтам виходити зі складних життєвих ситуацій, впоратися з депресивними станами і підвищеною тривожністю, вибудовувати гармонійні взаємини з близькими і колегами, позбутися від панічних атак, підвищеної агресії і розладів харчової поведінки.
Лікар Офтальмолог Жуманазаров Алібек Амінбоевіч на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар офтальмолог Жуманазаров Алібек Амінбоєвич проводить такі процедури як авторефкератометрія, ОСТ переднього відділу макулярної області сітківки, зорового нерва, ОСТ біометрія, А-сканування, кератотопографія, біомікроскопія переднього і заднього відділів ока, визначення внутрішньоочного тиску, тонометрія, icare, проведення парабульбарних, підконюктивальних ін'єкцій , видалення стороннього тіла рогівки
Лікар Психіатр Ткаченко (Зеляско)  Кристина   Юріївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Консультація від2000 грн
Кристина Юріївна - судово-психіатричний експерт, відповідальний, досвідчений психіатр, який допоможе вам у вирішенні проблем, та буде поруч. Спеціалізується на лікуванні тривожних розладів, депресії, розладів харчової поведінки (РХП) лікуванні фобій, панічних атак, посттравматичного стресового розладу (ПТСР), лікуванні біполярного афективного розладу (БАР), шизофренії, залежностей (алкогольна, наркотична, ігрова) та ін.