Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Психолог Штефан Катерина Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на психологічному консультуванні і довгостроковій психотерапії. Допомагає клієнтам виходити зі складних життєвих ситуацій, впоратися з депресивними станами і підвищеною тривожністю, вибудовувати гармонійні взаємини з близькими і колегами, позбутися від панічних атак, підвищеної агресії і розладів харчової поведінки.
Лікар Офтальмолог Жуманазаров Алібек Амінбоевіч на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар офтальмолог Жуманазаров Алібек Амінбоєвич проводить такі процедури як авторефкератометрія, ОСТ переднього відділу макулярної області сітківки, зорового нерва, ОСТ біометрія, А-сканування, кератотопографія, біомікроскопія переднього і заднього відділів ока, визначення внутрішньоочного тиску, тонометрія, icare, проведення парабульбарних, підконюктивальних ін'єкцій , видалення стороннього тіла рогівки
Лікар Психіатр Ткаченко (Зеляско)  Кристина   Юріївна на Doc.ua
Консультація від2000 грн
Кристина Юріївна - судово-психіатричний експерт, відповідальний, досвідчений психіатр, який допоможе вам у вирішенні проблем, та буде поруч. Спеціалізується на лікуванні тривожних розладів, депресії, розладів харчової поведінки (РХП) лікуванні фобій, панічних атак, посттравматичного стресового розладу (ПТСР), лікуванні біполярного афективного розладу (БАР), шизофренії, залежностей (алкогольна, наркотична, ігрова) та ін.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-хірург, Стоматолог-ортопед, Стоматолог-протезист, Стоматолог-терапевт Романов Кирило Костянтинович на Doc.ua
Ще з дитинства знав, що буде лікарем, щоб допомагати та піклуватися про здоров’я людей. В студентські часи приймав участь в наукових конференціях, та є автором двох наукових статей. Займав перші місця на міжнародних конференціях серед молодих вчених, наразі постійно підвищує рівень знань та навичок на курсах відомих клініцистів та займається написанням дисертаційної роботи. Постійний розвиток є головною запорукою успішності його роботи та допомоги пацієнтам втілювати мрії про яскраві посмішки
Лікар Флеболог, Судинний хірург Блошенко Сергій Васильович на Doc.ua
Судинний хірург, займається діагностикою та лікуванням атеросклерозу судин нижніх кінцівок, сонних артерій, варикозу, лімфостазу, травм кровоносних судин, трофічних виразок нижніх кінцівок, хронічної венозної недостатності, доброякісних новоутворень шкіри і м'яких тканин, варикозного розширення вен малого тазу. Позбавляє від судинних «зірочок»
Лікар Ортодонт, Стоматолог Мала Наталія Олексіївна на Doc.ua
4.6
Лікар другої категорії
Наталя Олексіївна здійснює комплексну корекцію всіх типів зміщення прикусу, патології зубних рядів, ортодонтичну підготовку перед протезуванням. В роботі використовує сучасні ортодонтичні апарати і всі види брекет-систем. Проводить лікування зубів передовими методиками, процедури по відбілюванню, ремініралізаціі, профілактиці та гігієну ротової порожнини.
Лікар Педіатр, Вертебролог Мухін Ігор Геннадійович на Doc.ua
4.0
Лікар проводить лікування хребта і внутрішніх органів за допомогою традиційної та альтернативної медицини. Використовуючи методики цигун-терапії, лікує захворювання органів сечостатевої, ендокринної, травної, дихальної систем, хронічні стани з нез'ясованим діагнозом, сексуальні розлади.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Хірург, Імплантолог Морозов  Ілля  Сергійович на Doc.ua
4.0
Ілля Сергійович — хірург, який спеціалізується на виконанні складних стоматологічних процедур та впровадженні сучасних хірургічних технологій.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Ортодонт Панчул  Олег Віталійович  на Doc.ua
4.0
Олег Віталійович — досвідчений фахівець у сфері ортодонтичної стоматології. Він спеціалізується на виправленні прикусу та вирівнюванні зубів у дорослих і дітей від шести років, використовуючи сучасні знімні та незнімні техніки. Олег Панчул закінчив Полтавський Державний Медичний Університет та інтернатуру за фахом “Ортодонтія”.
Лікар Фізіотерапевт Сотнікова Євгенія Павлівна на Doc.ua
Євгенія Павлівна в своїй практиці використовує різні методи фізіотерапії. Євгенія Павлівна має патент на корисну модель №67096, спосіб корекції психо-мовних порушень у дітей раннього віку.