Експерт в питаннях виявлення та профілактики запальних процесів сечовивідних шляхів, а також порушень гормонального фону у дівчаток. У своїй роботі Світлана Василівна застосовує комплексну терапію патологій, використовуючи поєднання безлічі методик і великий досвід роботи.
Лікар офтальмолог Качурова Ірина Миколаївна проводить такі процедури як: лазерна хірургія, периферична профілактична лазерна коагуляція, ЛТП сітківки, панретинальная лазерна ЛГП каогуляція, базальні ірідектомії, лазерна дисцизія вторинної катаракти, факоемульсифікація катаракти, склеропластика. Веде прийом дітей віком від 10 років.
Лікар-алерголог приймає дітей з самого раннього віку. Має досвід роботи більше 25-ти років. Виконує діагностику імунної системи, постановку нашкірних проб і їх оцінку. Лікує алергічні патології, їх прояви різної форми
Спеціаліст може похвалитися значним досвідом роботи з дітьми, у яких спостерігаються соматичні патології, має вищу категорію. Проходить курси підвищення кваліфікації на регулярній основі з нефрології, гастроентерології, імунології, дитячих інфекцій.
Баріатричний хірург, хірург-онколог, гастроінтестинальний хірург. Проводить баріатричні операції, хірургічні втручання з приводу ожиріння, міні-гастрошунтування, рукавної резекції шлунка. Надає допомогу при цукровому діабеті другого типу, грижах, непрохідності кишечника, холедохолітіазі, механічній жовтяниці, холангіті, ГЕРХ, діастазі м'язів передньої черевної стінки
Лікар-педіатр, неонатолог, дитячий анестезіолог-реаніматолог. Стаж роботи у медицині 25 років. Досвід роботи в поліклініці та дитячій лікарні.
Консультирую дітей від народження, маю великий досвід роботи неонатологом та неонатологом-реаніматологом. Консультирую дорослих-нині працюю за кордоном як лікар сімейний (інтерніст). Відео-лекції на ГОЛОВНОМУ МЕДИЧНОМУ КАНАЛІ в Ютубі.
Лікар спеціалізується на психологічному консультуванні і довгостроковій психотерапії. Допомагає клієнтам виходити зі складних життєвих ситуацій, впоратися з депресивними станами і підвищеною тривожністю, вибудовувати гармонійні взаємини з близькими і колегами, позбутися від панічних атак, підвищеної агресії і розладів харчової поведінки.
Лікар офтальмолог Жуманазаров Алібек Амінбоєвич проводить такі процедури як авторефкератометрія, ОСТ переднього відділу макулярної області сітківки, зорового нерва, ОСТ біометрія, А-сканування, кератотопографія, біомікроскопія переднього і заднього відділів ока, визначення внутрішньоочного тиску, тонометрія, icare, проведення парабульбарних, підконюктивальних ін'єкцій , видалення стороннього тіла рогівки