Лікар виконує неінвазивні, безболісні дослідження внутрішніх органів та систем з метою раннього виявлення патологій. Завдяки сучасному обладнанню спеціаліст оцінює структуру, функцію та наявність змін у серці, судинах, щитовидній залозі, органах черевної порожнини, малого таза, сечостатевої системи та молочних залоз. УЗД - це важлива складова профілактики та діагностики, що дозволяє виявити хвороби на ранніх стадіях і контролювати ефективність лікування.
Лікар надає медичну допомогу пацієнтам у невідкладному стані, призначає лікарські засоби з оформленням документів відповідно до законодавства. Приймає дітей з 16 років.
Сфера професійних інтересів доктора Мідько - лікування широкого спектру психологічних проблем, серед яких: фобії і страхи, депресії і біполярні розлади, панічні атаки і обсесивно-компульсивний розлад. Крім того, Андрій Анатолійович - ліцензований фахівець, дитячий психіатр, має великий стаж роботи в стаціонарі і досвід лікування важких психічних розладів, що супроводжуються порушеннями розумового процесу (марення і т.п.) і галюцинаціями. Сфера особливої уваги лікаря - суїцидальна поведінка. Андрій Анатолійович має багаторічний досв
Ірина Валеріївна - досвідчений дефектолог, що спеціалізується на повній логопедичній діагностиці, консультуванні, лікування різного роду мовних дефектів фізіологічної та психологічної природи, затримки в мовному розвитку.
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить відеоендоскопічну діагностику ЛОР-органів; промивання носа по Проетцу, продування слухових труб по Політцеру, промивання лакун. У своїй роботі застосовує авторську методику лазерного лікування хронічного тонзиліту
Лікар дерматовенеролог, косметолог, володіє великим досвідом роботи в області дерматовенерології і естетичної медицини, лікує венеричні, шкірні захворювання, фахівець в проведенні лазерної епіляції і методик, спрямованих на корекцію фігури.
Лікар-офтальмолог здійснює підбір різних видів засобів, як для простих, так і для складних випадків оптичної корекції зору (м'які контактні лінзи, окуляри).
Ольга Олександрівна займається діагностуванням, терапією психологічних розладів у дітей і дорослих. Спеціалізується на психологічному розвитку, адаптації пацієнтів, роботі зі страхами і підвищеною тривожністю, агресивною поведінкою, корекції дитячо-батьківські відносини