Оксана Кіркова це висококваліфікований отоларинголог (ЛОР) Клініки Лікаріум, яка займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань вуха, горла і носа. Лікар приймає як дітей так і дорослих, працює за сучасними медичними протоколами.
Тетяна Демиденко це висококваліфікована сімейна лікарка Клініки Медея, яка забезпечує первинну діагностику, лікування та профілактику поширених захворювань у пацієнтів усіх вікових груп. Тетяна працює за сучасними медичними протоколами, надаючи якісну допомогу та, за потреби, скеровує на додаткові консультації до вузькопрофільних спеціалістів. Основна мета лікаря – підтримка здоров’я пацієнтів та раннє виявлення можливих ризиків
Лікарка відмінно розшифровує дослідження, виявляє захворювання і порушення функціонування організму. Виконує УЗД, електроенцефалографію дорослим і маленьким пацієнтам.
Лікар спеціалізується на дерматовенерології і трихології. Займається лікуванням таких захворювань, як: псоріаз, вугрі, себорейний дерматит, алопеція, лупа. Видаляє радіохвильовим методом бородавки, папіломи, кондиломи. Приймає дорослих та дітей з народження.
Акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії Тувіченко Ольга Петрівна проводить гінекологічний прийом (дорослих і дітей), лікування захворювань шийки матки, ендокринних порушень, консультування з питань контрацепції та безпліддя.
За оториноларингології має другу кваліфікаційну категорію. Спеціалізується на застосуванні фізіотерапевтичних процедур для лікування ЛОР-патологій, застосовує унікальну фотодинамічну терапію для лікування гаймориту.
Сфера професійних інтересів доктора Мідько - лікування широкого спектру психологічних проблем, серед яких: фобії і страхи, депресії і біполярні розлади, панічні атаки і обсесивно-компульсивний розлад. Крім того, Андрій Анатолійович - ліцензований фахівець, дитячий психіатр, має великий стаж роботи в стаціонарі і досвід лікування важких психічних розладів, що супроводжуються порушеннями розумового процесу (марення і т.п.) і галюцинаціями. Сфера особливої уваги лікаря - суїцидальна поведінка. Андрій Анатолійович має багаторічний досв