Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Логопед, Дефектолог Фурса Ірина Валеріївна на Doc.ua
Ірина Валеріївна - досвідчений дефектолог, що спеціалізується на повній логопедичній діагностиці, консультуванні, лікування різного роду мовних дефектів фізіологічної та психологічної природи, затримки в мовному розвитку.
Лікар Отоларинголог Басюк Дмитро Володимирович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить відеоендоскопічну діагностику ЛОР-органів; промивання носа по Проетцу, продування слухових труб по Політцеру, промивання лакун. У своїй роботі застосовує авторську методику лазерного лікування хронічного тонзиліту
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Алшаріф Айхам на Doc.ua
Лікар дерматовенеролог, косметолог, володіє великим досвідом роботи в області дерматовенерології і естетичної медицини, лікує венеричні, шкірні захворювання, фахівець в проведенні лазерної епіляції і методик, спрямованих на корекцію фігури.
Лікар Офтальмолог Магер Альзін на Doc.ua
Лікар-офтальмолог здійснює підбір різних видів засобів, як для простих, так і для складних випадків оптичної корекції зору (м'які контактні лінзи, окуляри).
Лікар Психолог Веремчук Ольга Олександрівна на Doc.ua
Ольга Олександрівна займається діагностуванням, терапією психологічних розладів у дітей і дорослих. Спеціалізується на психологічному розвитку, адаптації пацієнтів, роботі зі страхами і підвищеною тривожністю, агресивною поведінкою, корекції дитячо-батьківські відносини
Лікар Гінеколог Красніченко Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог проводить комплексну діагностику і лікування захворювань шийки матки, ендокринних патологій, запалення органів малого тазу. Допомагає пацієнткам з клімактеричним розладом і ендометріоїдною хворобою. Веде прийом з УЗД для дітей з народження
Лікар Гепатолог, Фізіотерапевт, Лікар нетрадиційної медицини Калініченко Микола Володимирович на Doc.ua
Микола Володимирович є науковим співробітником НДІ "Медичної реабілітації та курортології". Останні 8 років фахівець професійно займається біорезонансною медициною, спеціалізуючись на терапії вірусних патологій печінки, а також усіляких захворювань органів травлення.
Лікар Психолог, Психотерапевт Танчук Ірина Михайлівна на Doc.ua
Лікар консультує і надає допомогу в сімейних відносинах, в дитячо-батьківських відносинах. Надає допомогу постраждалим від домашнього насильства, при співзалежності та сепарації, при проблемах підлітків, самовизначенні, формуванні психологічної зрілості
Лікар Ортодонт Руснак Анастасія Вікторівна на Doc.ua
Сфера професійної діяльності Анастасії Вікторівни включає здійснення комплексної корекції різних типів зміщення прикусу, виправлення нерівностей зубного ряду, ортодонтичну підготовку перед протезуванням.
Лікар Логопед, Психолог Максименко Катерина Леонідівна на Doc.ua
Катерина Леонідівна спеціалізується на загальній та соціальній психології. Особливість роботи даного фахівця в логопедії полягає в тому, що вона використовує недирективний педагогічний підхід, де «учитель завжди правий» і виходить за рамки тільки корекційної роботи. Використовуючи захоплюючі ігри, казкотерапію, художні елементи, ритморухову техніку навчання, лікар психолог спонукає дитину не тільки говорити правильно, а й розуміти інших, взаємодіяти з оточуючими, вміти розуміти і виражати свої почуття. В роботі використовує зареком