Лікар-невролог вищої категорії з понад 30-річним досвідом. Спеціалізується на сучасному підході до діагностики та лікування неврологічних захворювань. Поєднує класичну неврологію з фізіотерапевтичними методами та індивідуальною реабілітацією. Активно займається популяризацією медичних знань через ЗМІ та соціальні мережі. Приймає дорослих і дітей з 3-х років, проводить онлайн-консультації.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар-невролог вищої категорії з понад 30-річним досвідом. Займається діагностикою та лікуванням широкого спектра неврологічних розладів. Працює з дорослими і дітьми від 10 років. Проводить консультації, аналізує результати МРТ, КТ і лабораторних досліджень. Член Асоціації неврологів України.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Спеціалізація: з терапії, функціональноїдіагностики, кардіології, організації та управління охороною здоров’я. Лікар функціональної діагностики вищої категорії. Лікарський стаж – 21 рік. Має вищу медичну, вищу управлінську, вищу психологічну освіту. У 2017 році захистив дисертацію, кандидат психологічних наук. Багато років працював лікарем функціональної діагностики Одеського обласного кардіологічного диспансеру, лікарем кардіологом міської поліклініки. З 2019 року є директором та лікарем Клініки «ПРОФМЕД». Викладач в університеті ім. І.І. Мечникова. Фахівець клініки з ехокардіографії.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Спеціалізація: з терапії, функціональної діагностики, ультразвукової діогностики. Лікарський стаж – 25 рік. Працювала в поліклініці № 29, клініці Intosana. Багато років та по теперешній час працюю лікарем ультразвукової та функціональної діагностики Одеської обласної лікарні. Спеціалізуюсь на доплерівському дослідженні судин, серцево-судинної системи.
Вам доступна моя кваліфікована допомога як лікаря з більш ніж 20-річним стажем. Мої навички у мануальній медицині (остеопатія, прикладна кінезіологія, голкотерапія) дозволяють мені не лише знімати біль та інші симптоми, але й встановлювати їх причину та рекомендувати оптимальний лікувальний план. Після того, як ви відвідаєте мій кабінет і оціните результати лікування, ви зможете з легкістю довірити мені своє здоров'я на майбутні роки.