Професіонал своєї справи. Маючи 20-ти літній досвід роботи медичним працівником дуже уважна і обережна в проведенні процедур. Спрямована на комплексний підхід та позитивний результат у вирішенні різних подологічних проблем з використанням сучасних доказових методів.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Працює лікарем-педіатром з 2017р. Проводить амбулаторний прийом дітей, патронаж новонароджених. В роботі застосовує сучасні методи діагностики та лікування. Проводить профілактичні огляди та вакцинацію дітей.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Закінчив Одеський медичний інститут ім. М.І. Пирогова в 1982 р. В 1989 р. спеціалізація: лікар ультразвукової діагностики. Лікарський стаж 42 роки, стаж з ультразвукової діагностики - 35 років Лікар вищої кваліфікаційної категорії. Кандидат медичних наук. Співавтор монографії "Патогенетичні та клінічні основи захворювань печінки". На протязі 33 років працював в консультативно-діагностичному центрі клінічної лікарні на водному транспорті, з них 27 років завідувачем відділення ультразвукової діагностики. Член Української асоціації ультразвукової діагностики, Європейської Асоціації з ультразвуку в медицині та біології.
Вам доступна моя кваліфікована допомога як лікаря з більш ніж 20-річним стажем. Мої навички у мануальній медицині (остеопатія, прикладна кінезіологія, голкотерапія) дозволяють мені не лише знімати біль та інші симптоми, але й встановлювати їх причину та рекомендувати оптимальний лікувальний план. Після того, як ви відвідаєте мій кабінет і оціните результати лікування, ви зможете з легкістю довірити мені своє здоров'я на майбутні роки.
Жарик Олена Іванівна – лікар вищої категорії,
з досвідом 23 роки, спеціалізується на ультразвуковій діагностиці захворювань дітей та дорослих практично всіх сфер медицини (гастроентерологія, травматологія, ортопедія, урологія, нефрологія, кардіологія, гінекологія, педіатрія, мамологія, ревмотологія , судинна хірургія та ін..) Член Української асоціації фахівців УЗД, Українського допплерівського клубу.
Олена Олегівна приймає пацієнтів кардіологічного профіля із різноманітними захворюваннями органів системи кровообігу, також проводить профілактику серцевих захворювань. Лікує стенокардію, гіпертонічну хворобу, інфаркти та хронічну серцеву недостатність. Веде нагляд за хронічно хворими паціентами