Лікар-психотерапевт, гіпнолог, психолог. Стаж роботи більше 25 років. Провідний спеціаліст Академії психологічного здоров’я, автор програми - лікування гіпнозом.
Викладач та методист курсів дієтології (сімейної, дитячої, спортивної), автор спільних семінарів з порушення харчової поведінки. Складання індивідуальних програм з корекції ваги. Індивідуальна робота із проблемою дефіциту маси тіла. Дитяча дієтологія. Досвід роботи з психосоматичними розладами харчування та обмінних процесів (аутоімунні захворювання, метаболічний синдром, гормональний дисбаланс).
Вам доступна моя кваліфікована допомога як лікаря з більш ніж 20-річним стажем. Мої навички у мануальній медицині (остеопатія, прикладна кінезіологія, голкотерапія) дозволяють мені не лише знімати біль та інші симптоми, але й встановлювати їх причину та рекомендувати оптимальний лікувальний план. Після того, як ви відвідаєте мій кабінет і оціните результати лікування, ви зможете з легкістю довірити мені своє здоров'я на майбутні роки.
Лікар ультразвукової діагностики з досвідом роботи більше 16 років. Проводить консультативний прийом, УЗД-діагностику, розшифровку діагностичних досліджень, а також направляє до вузькопрофільних фахівців. Спеціалізується на обстеженні дітей і підлітків, кардіологічних і судинних патологій
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як мастодинія, клімакс, менструальні дисфункції, міома матки. Проводить біопсію шийки матки.
Лікар Площінська Ольга Олександрівна – кваліфікований лікар-ортодонт та дитячий лікар-стоматолог, лектор учбового центру PearlStom, член ассоціації ортодонтів України.
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить УЗД-діагностику: органів черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози, нирок, сечового міхура, серця, слинних залоз. Веде прийом для дорослих і підлітків
Анна Сергіївна - лікар отоларинголог дитячий та дорослий. Спеціалізується на лікуванні захворювань вуха, горла носа. Проводить ендоскопічне обстеження лор-органів дорослим та дітям, промивання носа методом переміщення, видалення сірчаних пробок, пункції гайморових пазух, катетеризацію євстахієвої труби, промивання лакун піднебінних мигдалин та інше. Коли йдеться про здоров'я вух, горла та носа, лише надійний та кваліфікований отоларинголог може забезпечити якісне лікування.
Доктор спеціалізується на отоларингології. Проводить промивання носа методом переміщення, катетеризацію євстахієвих труб, пункцію гайморових пазух, ендоскопічний огляд, промивання лакун мигдалин, парацентез. Веде прийом для дітей від народження