Лікар Сімейний лікар Шаповалов Денис Валерійович на Doc.ua

Шаповалов Денис Валерійович

Денис Валерійович – сімейний лікар, який надає комплексну медичну допомогу для всієї родини. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці різних захворювань у дітей і дорослих. Лікар веде пацієнтів із хронічними хворобами, забезпечує моніторинг загального стану здоров'я та надає рекомендації щодо здорового способу життя.

Оберіть медичний центр

Одеса, вул. Корольова, 33Бна карті
Київський
Консультація 770 грн
Рейтинг лікаря
Відгук

Освіта

• Одеський Національний Медичний Університет, педіатричний факультет (2013)
  • Інтернатура за фахом «Загальна практика - сімейна медицина» (2015)

Послуги

• надання кваліфікованої первинної медичної допомоги дітям і дорослим;
  • динамічне спостереження за станом здоров'я кожного члена сім'ї з проведенням необхідного обстеження і оздоровлення за індивідуальним планом;
  • використання сучасних методів профілактики, діагностики, лікування і реабілітації;
  • організація при необхідності консультації інших фахівців і госпіталізації;
  • амбулаторне спостереження хворих;
  • надання невідкладної медичної допомоги на догоспітальному етапі;
  • проведення загальних лікарських маніпуляцій;
  • проведення профілактичних оглядів для визначення стану здоров'я, виявлення ранніх форм захворювань, прихованих захворювань, факторів ризику;
  • імунопрофілактика, визначення індивідуального плану імунопрофілактики (вакцинації) в т.ч. для дітей від народження;
  • консультативна допомога сім'ям з питань: планування сім'ї, етики, психології, соціальних аспектів сімейного життя, виховання дітей, підготовки дітей до дитячих дошкiльних закладiв, школам і профорієнтації.
Національний скринінг здоров’я 40+ в ОН Клінік Одеса
«Національний скринінг здоров’я 40+» — державна програма профілактичних медичних обстежень для громадян України віком 40 років і старше, спрямована на раннє виявлення факторів ризику та початкових проявів: серцево-судинних захворювань; цукрового діабету; порушень психічного здоровʼя.
До кінця акції залишилося
237 днiв