Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Отоларинголог, Хірург Цепколенко Олександра Володимирівна на Doc.ua
Олександра Володимирівна кваліфікований лікар отоларинголог. Спеціалізується на дитячій та дорослій ЛОР-хірургії. Проводить гайморотомію, видалення кісти в носовій пазусі, лікування алергічного риніту, лікування гіпертрофічного риніту, лікування поліпозу носа, лікування середнього отиту та ін.
Лікар Педіатр Николаенко Екатерина Сергеевна на Doc.ua
Лікар Логопед Мариничева Тетяна Сергіївна на Doc.ua
Тетяна Сергіївна - кваліфікований логоритміст, що спеціалізується на лікуванні дефектів мовлення у дітей, затримки розвитку мови, психічного розвитку, дислексії. Проводить логокоррекційну роботу, зокрема логопедичну ритміку.
Лікар Психолог Ковбасюк Ганна Сергіївна на Doc.ua
Анна Сергіївна корекційний психолог, працює з емоційно-вольовою сферою, корекцією поведінки, проводить розвиток пізнавальних функцій (мислення, увага, пам'ять і ін).
Лікар Логопед, Дефектолог Колесніченко Олександра Олександрівна на Doc.ua
Логопед, учитель молодшої школи дітей з важкими порушеннями мови, дефектолог і вихователь дітей з порушеннями психофізичного розвитку допомагає при різних видах затримок мовного розвитку. Олександра Олександрівна проводить діагностику і корекцію психомовного розвитку, зондський і логопедичний масаж, дихальну гімнастику, а також інші традиційні та інноваційні методи навчання, залучаючи до процесу корекції і батьків
Лікар Стоматолог Сиваченко Вікторія Дмитрівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог займається лікуванням пульпіту, періодонтиту, пародонтиту. Також, проводить художню реставрацію зубів і професійну гігієну порожнини рота. Спеціаліст в області лікування карієсу у дітей і дорослих.
Лікар Анестезіолог Сисоєва Інна Вікторівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Дитячий анестезіолог, володіє всіма сучасними методами анестезії. Проводить підготовку до операції, контролює стану пацієнта в процесі хірургічного втручання.
Лікар Лікар екстреної медицини Коняхін Сергій Борисович на Doc.ua
Лікар екстреної медицини, має великий досвід роботи, консультує як педіатра. Більшою мірою задіяний на дитячих виклики через можливості вирішення багатьох організаційних питань при наданні допомоги дітям
Лікар Отоларинголог Величко Юлія Юріївна на Doc.ua
Лікар-дитячий отоларинголог. Займається сучасними методами дослідження і лікування хронічного та гострого аденоидита, отиту, синуситу.
Лікар Масажист Гукин Павло Геннадійович на Doc.ua
Масажист, проводить реабілітацію після травм, виправлення деформацій хребта, розроботку суглобів. У лікуванні неврологічних проблем використовує комплексний підхід, працює з дорослими і дітьми.