Одеса

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Логопед Мариничева Тетяна Сергіївна на Doc.ua
Тетяна Сергіївна - кваліфікований логоритміст, що спеціалізується на лікуванні дефектів мовлення у дітей, затримки розвитку мови, психічного розвитку, дислексії. Проводить логокоррекційну роботу, зокрема логопедичну ритміку.
Лікар Нейрохірург Кукенко Руслана  Романівна на Doc.ua
Лікар Ортодонт Панчул  Олег Віталійович  на Doc.ua
Олег Віталійович — досвідчений фахівець у сфері ортодонтичної стоматології. Він спеціалізується на виправленні прикусу та вирівнюванні зубів у дорослих і дітей від шести років, використовуючи сучасні знімні та незнімні техніки. Олег Панчул закінчив Полтавський Державний Медичний Університет та інтернатуру за фахом “Ортодонтія”.
Лікар Психолог Ковбасюк Ганна Сергіївна на Doc.ua
Анна Сергіївна корекційний психолог, працює з емоційно-вольовою сферою, корекцією поведінки, проводить розвиток пізнавальних функцій (мислення, увага, пам'ять і ін).
Лікар Логопед, Дефектолог Колесніченко Олександра Олександрівна на Doc.ua
Логопед, учитель молодшої школи дітей з важкими порушеннями мови, дефектолог і вихователь дітей з порушеннями психофізичного розвитку допомагає при різних видах затримок мовного розвитку. Олександра Олександрівна проводить діагностику і корекцію психомовного розвитку, зондський і логопедичний масаж, дихальну гімнастику, а також інші традиційні та інноваційні методи навчання, залучаючи до процесу корекції і батьків
Лікар Стоматолог Сиваченко Вікторія Дмитрівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог займається лікуванням пульпіту, періодонтиту, пародонтиту. Також, проводить художню реставрацію зубів і професійну гігієну порожнини рота. Спеціаліст в області лікування карієсу у дітей і дорослих.
Лікар Отоларинголог Мельникова Карина Вадимівна на Doc.ua
Лікар проводить консервативне лікування ЛОР-захворювань, риноскопію, фарингоскопію, отоскопію. Лікує гострі і хронічні запальні процеси в порожнині носа (вазомоторні, гіпертрофічні, алергічні риніти), гострі і хронічні запалення навколоносових пазух (гайморити, фронтити, сфеноїдити, етмоїдити), тонзиліт, фарингіт, ларингіт, гострий, а також хронічний отит і патології внутрішнього вуха