Дитячі лікарі Одеси

УЗД спеціаліст вищої категорії. Професійні інтереси - УЗД статевого члена, органів мошонки, м'яких тканин, молочних, передміхурової, щитовидної залоз, заочеревинного простору і органів черевної порожнини (у дорослих / дітей).
Лікар офтальмолог проводить консультування з приводу діагностики, лікування і профілактики офтальмологічних захворювань, а також амбулаторну мікрохірургію ока. Приймає дорослих та дітей з 6 років.
Кваліфікований дитячий лікар невропатолог проводить консультування з приводу діагностики, лікування і профілактики захворювання нервової системи у дітей.
Лариса Петрівна спеціалізується на дитячій імунології, використовуючи в своїй практиці при діагностиці та лікуванні найсучасніші знання і технології
Кваліфікований реабілітолог, допомагає пацієнтам у відновленні після травм та операцій із застосуванням ЛФК, лікувального масажу та кінезіотерапії. Працює з порушеннями постави у дітей. Кожному пацієнту розробляє індивідуальну програму курсу реабілітації.
Педіатр вищої медичної категорії, фахівець в медицині невідкладних станів, проводить лікування дітей різного віку, у яких спостерігається соматична патологія. Володіє сучасними методами діагностики, лікування і профілактики різних захворювань дитячого віку: захворювань органів дихання; захворювань шлунково-кишкового тракту (у тому числі успішне лікування гельмінтозів, лямбліозу)
Педіатр, фахівець з імунопрофілактики, має першу категорію, у дітей до 18 років проводить лікування патологій внутрішніх органів. Консультує з питань догляду за дітьми раннього віку, вигодовування, проведення вакцинації і імунопрофілактики.
Одеса, вул. Космонавтів, 36, каб. 601/1, 601/2, 601/3
Катерина Леонідівна спеціалізується на загальній та соціальній психології. Особливість роботи даного фахівця в логопедії полягає в тому, що вона використовує недирективний педагогічний підхід, де «учитель завжди правий» і виходить за рамки тільки корекційної роботи. Використовуючи захоплюючі ігри, казкотерапію, художні елементи, ритморухову техніку навчання, лікар психолог спонукає дитину не тільки говорити правильно, а й розуміти інших, взаємодіяти з оточуючими, вміти розуміти і виражати свої почуття. В роботі використовує зареком
Наталія Олександрівна - лікар із досвідом роботи понад 14 років. Лікує будь-які ендокринні патології: захворювання щитоподібної залози, захворювання паращитовидних залоз, утворення гіпофіза, стан після операції на гіпофізі, діабет (будь-який), гірепандрогенії (СПКЯ, вроджена дисфункція кори наднирників і т.д.), ожиріння, тощо. Веде прийом дітей від 14 років.