Дитячі лікарі Одеси

Кондрат Яна Ігорівна
Лікар першої категорії
Одеса, вул. Єврейська, 24
Одеса, вул. Рішельєвська, 23
Лікар є фахівцем з дитячої офтальмології. Є постійним учасником багатьох міжнародних з'їздів і наукових конференцій офтальмологів.
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить відеоендоскопічну діагностику ЛОР-органів; авторську методику лазерного лікування хронічного тонзиліту; промивання носа по Проетцу, продування слухових труб по Політцеру, промивання лакун, вакуум масаж п\мигдалин, коагуляція судин носової перегородки, ендоскопія носової порожнини, вух, пряма і непряма ларингоскопія, лікарські гортанні заливки, безлікарські блокади нижніх носових раковин, видалення сторонніх тіл з ЛОР-органів, видалення сірчаних пробок, тампонада носової порожнини при кровотеча, парацентез барабанної перетинки
Одеса, вул. Нежинська, 41
Стоматолог, приймає дорослих пацієнтів і дітей, проводить художні реставрації, протезування, а також відбілювання зубів. Вирішує такі медичні проблеми: гінгівіт, карієс, стоматит, пульпіт, періодонтит і т.д.
Одеса, вул. Космонавтів, 32
Психолог-юнгіанскій консультант, казкотерапевт, працює з дітьми, підлітками та дорослими. Спеціалізується на роботі зі сновидіннями, пісочній терапії, казкотерапіії, арт-терапії, а також консультує з питань психологічних і травм розвитку у дітей, психокорекції поведінки і психосоматики
Олександр Король це висококваліфікований отоларинголог (ЛОР) Клініки Медея, який займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань вуха, горла і носа. Лікар приймає як дітей так і дорослих, працює за сучасними медичними протоколами, використовуючи високоточне обладнання для обстеження та терапії. Його мета – швидке відновлення здоров’я пацієнтів і забезпечення комфортного лікування.
Невролог, дитячий невролог займається лікуванням гіпоксично-ішемічної енцефалопатії, пологових травм, рухових порушень, епілепсії. Проводить діагностику та лікування синдрому вегетативної дисфункції, невралгій та невритів периферичних нервів, радикулопатії, гострих та хронічних больових синдромів у хребті та кінцівках.
Валерія Владиславівна - лікар дерматовенеролог. Веде прийом дорослих та дітей від 10 років. Проводить збір анамнезу (історії хвороби) та скарг у дерматології, огляд шкіри під збільшенням (дерматоскопія), діагностику шкірних захворювань ультрафіолетовою лампою Вуда, видалення шкірних новооутворень з подальшою патогістологією. Також лікар виконує косметологічні процедури, такі як: плазматерапія, ботулінотерапія, мезотерапія, біоревіталізація.
Чорноморськ, вул. Радісна, 21А
Стоматолог-ортодонт проводить процедури щодо усунення та попередження неправильного прикусу, а також порушення положення зубів.
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить відеоендоскопічну діагностику ЛОР-органів; промивання носа по Проетцу, продування слухових труб по Політцеру, промивання лакун, вакуум масаж п\мигдалин, коагуляцію судин носової перегородки, ендоскопію носової порожнини, вух. У своїй роботі застосовує авторську методику лазерного лікування хронічного тонзиліту