Лікар- психіатр клініки IQMED проводить діагностику та лікування психічних розладів, а також психоедукацію пацієнтів та їхніх рідних.
Займається діагностикою та ефективним лікуванням депресії та тривожних розладів, посттравматичних стресових розладів, біполярного та афективного розладів, розладів адаптації, особистості, розладів психотичного спектру. Також лікар проводить психотерапію у напрямку психоаналіз.
Не займається лікуванням залежностей.
Проводить діагностику та лікування всіх видів психічних та психосоматичних розладів (окрім лікування залежностей). Особливу увагу приділяє принципам доказової медицини, віддає перевагу структурованому підходу у діагностиці та лікуванні пацієнта.
Лікар-психіатр (консультативна поліклініка КНП ЛОР ЛОКПЛ), кандидат медичних наук, доцент кафедри психіатрії і психотерапії ФПДО ЛНМУ імені Данила Галицького. Також – лікар-психотерапевт (освіта в напрямках гештальт психотерапія, EMDR).
Не займається лікуванням залежностей.
Лікар-психіатр, проводить діагностику та лікування всіх видів психічних розладів у дорослих, проводить психоедукацію пацієнтів та їх рідних. Лікар психіатр Харамаць Ніна Іванівна працює за принципами доказової медицини. Пріоритетні напрями: депресія та тривожні розлади, розлади харчової поведінки, первинні психотичні епізоди, інші розлади психотичного спектру, розлади адаптації, ПТСР, біполярний афективний розлад.
Дитячий лікар-психіатр, лікує дітей віком від 18 місяців. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні затримки психологічного та мовного розвитку, розладах спектру аутизму (РАС), розладах дефіциту уваги та гіперактивності (РДУГ) у дітей, інтелектуальній недостатності, розладах пов’язаних з розвитком дитини (розлад шкільних навичок, енурез, енкопрез), розладах харчової поведінки (РХП), тривожних розладах, депресії у дітей та підлітків.
Лікує первинні психотичні епізоди та інші розлади психотичного спектру, біполярний афективний розлад, розлади харчової поведінки, розлади особистості, депресію та тривожні розлади, розлад дефіциту уваги та гіперактивності (РДУГ) у дорослих.
Юрій Романович – доктор психіатр вищої категорії. Веде прийом дорослих. Спеціалізується на лікуванні таких станів як: постійне почуття тривоги або паніки без причини, виникнення агресії, параноїдальних або суїцидальних ідей. Також лікар консультує при шизофренії, епілепсії, хворобі Альцгеймера, порушенні харчової поведінки тощо