Лікар Психіатр Крайніченко Валентина Вікторівна на Doc.ua

Відгуки про Крайніченко Валентина Вікторівна

Крайніченко Валентина – лікарка психіатр, яка працює з дітьми, підлітками та дорослими. Вона допомагає побачити цілісну картину психічного здоров’я, адже багато розладів мають коріння в дитячому та підлітковому віці. Такий підхід дозволяє оцінювати не лише теперішній стан пацієнта, а й важливі особливості розвитку та досвіду з ранніх років. У щоденній практиці дотримується принципів доказової медицини та актуальних протоколів. Пріоритетні напрями: розлади спектру аутизму (РАС), розлад дефіциту уваги та гіперактивності (РДУГ), затримка психологічного та мовного розвитку, інтелектуальна недостатність, розлади пов’язані з розвитком дитини (розлад шкільних навичок, енурез, енкопрез), тривожні розлади (генералізований тривожний розлад, сепараційна тривога), панічний розлад, фобії, депресія
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Юлія 21 Липень 2026
Лілія 04 Квітень 2026
Все було чітко сформульовано на консультації .Мені сподобалось
Аліна 27 Січень 2026