Лікар Психіатр, Психіатр-нарколог Решетарська  Марія  Андріївна на Doc.ua

Відгуки про Решетарська Марія Андріївна

Марія Андріївна лікар психіатр-нарколог. Закінчила Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, та інтернатуру за спеціальністю "Психіатрія" на базі Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні. Лікар працює з 2022 року. Спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні психічних розладів, психоедукації пацієнтів та їх рідних. Марія Андріївна займається лікуванням таких захворювань, як: депресія, генералізований тривожний розлад панічний розлад, соматоформний розлад, обсесивно-компульсивний розлад, соціофобія, фобії та страхи, посттравматичний стресовий розлад, порушення сну, гостра реакція на стрес, розлади особистості, залежності, психотичні стани, тощо.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 20 відгуків

Олександр 01 Травень 2026
Віталій 01 Травень 2026
Євген 23 Квітень 2026
Ілона 21 Квітень 2026
Лікар супер!  Марія Андріївна  з перших хвилин зрозуміла причину мого звернення, назначила лікування, прийом пройшов чудово. Надалі планую звернутися до лікаря на повторний прийом
Катерина 17 Березень 2026
Євген 12 Березень 2026
Юрій 07 Березень 2026
  Лікар дуже ввічлива, дуже привертає до себе, приємно було спілкуватися
Дарія 28 Лютий 2026
Євгенія 03 Грудень 2025
Мені прийом у лікаря сподобався, хороше ставлення, увага. Лікар дуже хороший, рекомендую іншим!
Тетяна 27 Жовтень 2025
1 2
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Львів