Львів
Лікар Психіатр Галамай Ірина Романівна на Doc.ua
3.7

Відгуки про Галамай Ірина Романівна

Спеціалізується на діагностиці та терапії психічних розладів. Лікує порушення сну, емоційну нестійкість, психосоматичні розлади, соціальні фобії, панічні атаки, депресії. В ході терапії використовує сучасні методики. Для кожного пацієнта розробляє індивідуальний план лікування.
3.7
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Направлено до клініки
Анастасія 02 Жовтень 2024
Візит пройшов нормально, але хотілося більше інформативності почути від лікаря.
Направлено до клініки
Вероніка 02 Жовтень 2024
На жаль візит у цього лікаря пройшов жахливо. Не було комфортно спілкуватися з цим лікарем, відносно погано ми поспілкувалися. Виходить з тою проблемою з якою я прийшла до цього лікаря, так з цією проблемою і пішла назад. Результату я не отримала абсолютно ніякого від цього візиту.
Богдана 24 Липень 2024
Наталія 26 Червень 2024
Лікарка слухає уважно пацієнта, не перебиває, приємна у спілкуванні та дієва була консультація по проблемі з якою зверталася. Рекомендую
Ярослава 01 Травень 2024
Ася 27 Грудень 2023
Михайло 06 Грудень 2023
Лікар проконсультувала не тільки як психіатр, але і як психолог, а також, дізнавшись, що я військовий, надала рекомендації до кого ще мені бажано звернутись. Візитом залишився задоволеним.
Роман 30 Жовтень 2023
Владислава 12 Січень 2023
Лікар грамотний, від якої я отримала професійну консультацію. Візитом залишилась повністю задоволена і за потреби звертатимусь ще. Рекомендую.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Львів