Лікар педіатр. Спеціалізується на проведенні профілактичних оглядів спостереження та лікування пацієнтів від народження до 18 років. Також лікар консультує перед вакцинацією, проведення вакцинації та складає індивідуальний графік щеплень.
Завідує поліклінічним відділенням «Інтерсоно», має вищу категорію. Спеціалізується на лікуванняі хвороб, що виникають у дітей, а також дорослих. Лікує захворювання сечостатевої, дихальної системи, алергії, ЛОР-органів.
Сімейний лікар, надає багатопрофільну медичну допомогу – лікує захворювання в комплексі, враховуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта (приймає дорослих і дітей). Лікує патології серцево-судинної системи, органів дихання і травлення.
Лікар-педіатр, проводить консультації, збір анамнезу, призначення лікування, контроль за процесом одужання, невідкладну допомогу при потребі. Лікує патології дихальної та сечовидільної систем, ЛОР-органів, алергію.
Христина Ігорівна займається профілактикою, діагностикою та лікуванням дитячих захворювань. Спеціалізується на лікуванні інфекційних хвороб, захворювань шлунково-кишкового тракту, сечовидільної та дихальної системи. Консультує по дитячому вигодовуванню та вакцинації.
Ірина Мирославівна, працюючи в педіатричних відділеннях вузького профілю, почала поглиблено вивчати алергологію і ендокринологію, пише наукові статті на ці теми. Надає спеціалізовану, швидку і невідкладну медичну допомогу дітям з інфекційними захворюваннями, гострими запальними процесами, травматичними ушкодженнями. Компетентна в області дієтології та гастроентерології
Оцінює стан дітей, щоб виявити підвищений ризик розвитку різноманітних захворювань, діагностує захворювання, проводить моніторинг соматичного здоров’я пацієнтів з ДЦП, спостерігає дітей з неврологічними патологіями.
Лікар-педіатр здійснює патронажні огляди дітей до 1-го року. Займається лікуванням соматичних захворювань дітей від 0 до 18 років. Проводить імуно-профілактичні заходи, складає індивідуальні графіки вакцинування