Лікар займається виявленням і лікуванням різних захворювань у дітей. Консультує з приводу правильного раціону харчування. Для кожного пацієнта індивідуально складає графік щеплення. Лікує харчові отруєння, гастрит, цистит, ГРВІ, хронічний бронхіт, бронхіальну астму, пневмонію і контактний дерматит
Лікар педіатр обстежує дітей від 0 до 18 років. Проводить діагностику та інтерпретацію результатів обстежень органів дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної та інших систем дитячого організму та призначає, в разі необхідності, лікування. Також педіатр консультує з питань догляду та вигодовування дітей до 1 року, розробляє індивідуальні графіки вакцинації.
А також лікар дерматолог дитячий займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри у дітей від 0 до 18 років. До сфери компетенцій цього лікаря належать такі захворювання: алергічні, контактні та атопічні дерматити,вірусні захворювання шкіри, мікози, піодермії, акне, кропивниця, себорейний дерматит тощо
Лікар педіатр – спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань дитячого віку на заставах доказової медицини. Консультує з догляду та вигодовування дітей 1 року життя, розробляє індивідуальні графіки вакцинації. Консультування з грудного вигодовування, проблем лактації, харчування передчасно народжених дітей.
Лікар-педіатр, магістр медицини в галузі педіатрії, веде спостереження за здоров'ям дитини з самого народження. У сферу її професійної діяльності входить діагностика, лікування та профілактика захворювань усіх систем організму з урахуванням особливостей дитячого організму. Також лікар виконує вакцинацію дітей та дорослих
Спеціалізується на педіатрії. Консультує з приводу імунопрофілактики. Проводить профілактичний огляд дітей до 1го року, консультування з приводу захворювання дітей до 18 років та призначення лікування.