Роман Йосипович - лікар кардіолог вищої категорії. Займається лікуванням серцево-судинних захворювань: гіпертонічна хвороба, серцева недостатність, стенокардії, порушення ритму та провідності. Також лікар займається профілактикою інсультів та інфарктів.
Лікар-кардіолог вищої категорії, застосовує сучасні методи лікування аритмії, ішемічної хвороби серця, серцевої недостатності, стенокардії та ін. Наглядає за діями та побічними реакціями лікарських засобів.
Проводить діагностику та лікування пацієнтів з ендокринологічними захворюваннями, які мають кардіологічні ускладнення та кардіологічними захворюваннями, які мають ендокринні ускладнення. Проводить діагностику та лікування пацієнтів з артеріальною гіпертензією, ішемічною хворобою серця, порушенням ритму, метаболічною кардіоміопатією, виконує ехокардіоскопію, цукровим діабетом 1 та 2 типу, патологією щитоподібної залози, дисліпідемією, метаболічним синдромом, ожирінням, патологією наднирникових залоз.
Лікар-кардіолог, проводить ЕКГ і ЕхоКГ, надає інтерпретацію результатів обстежень. Спеціаліст лікує ішемічну хворобу серця, клапанні вади серця, гіпертонічну хворобу, аритмії, захворювання міокарда (міокардит, кардіомапатії) та ін.
Олег Богданович веде прийом виключно дорослих пацієнтів, спеціалізується на діагностиці та лікуванні аритмії, кардіоміопатії, гіпертонічної та ішемічної хвороби серця
Лікар спеціалізується на лікуванні таких хвороб як: гіпертонічна хвороба, атеросклероз, аритмія, ішемічна хвороба серця, кардіоміопатія, запальні захворювання серця, функціональні порушення серцево-судинної системи. Також Зеновія Андріївна лікує захворювання застудні, легеневі, органів ШКТ, внутрішніх органів, нирок. Консультує з приводу постковідного синдрому.
Ольга Романівна- лікар кардіолог та УЗД-фахівець. Діагностує та лікує такі захворювання, як: гіпертонічна хвороба, всі види стенокардії, інфаркт міокарду, порушення серцевого ритму, міокардит, кардіоміопатії.
В компетенцію лікаря входить лікування таких захворювань та станів, як: застуда, вірусні та бактеріальні інфекції, невідкладні стани, ішемічна хвороба серця, артеріальна гіпертензія, порушення ритму серця і провідності, кардіоміопатії, серцева недостатність