Лікар кардіоревматолог дитячий спостерігає дітей від 0 до 18 років із вродженими вадами серця, діагностує та лікує порушення ритму серця, артеріальної гіпертензії, міокардиту, перикардиту, реактивних артритів, проводить Ехо КГ та ЕКГ.
Олег Богданович веде прийом виключно дорослих пацієнтів, спеціалізується на діагностиці та лікуванні аритмії, кардіоміопатії, гіпертонічної та ішемічної хвороби серця
Лікар спеціалізується на кардіології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, консервативне лікування серцево-судинних захворювань, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: ішемічна хвороба серця, стенокардія, кардіоміопатія
Лілія Олександрівна – лікар-кардіолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні серцево-судинних захворювань. Лілія Олександрівна лікує такі, стенокардія, атеросклероз, тахікардія, серцева недостатність та ін. Лікар постійно удосконалює свої навички та знання беручи участь у конференціях та семінарах.
Лікар кардіолог. Професійна сфера інтересів включає сучасну діагностику ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії, аритмії, набутих вад серця, серцевої недостатності