Лариса Дмитрівна здійснює комплексну терапію хронічних і невідкладних патологічних станів в кардіології, ортопедії, пульмонології і гастроентерології, що включає в себе фармакотерапію, індивідуальні рекомендації щодо здорового способу життя, призначення ЛФК, дієтотерапію
Лікар-терапевт, володіє практичними навичками реабілітаційних заходів: лікувальною фізкультурою, лікувальним масажем, відновленням патологічно змінених суглобів, обробкою ран, пролежнів, трофічних виразок, виконанням парентерального введення лікарських засобів та ін. Визначається з тактикою ведення важких хворих вдома, коригує тривалу медикаментозну терапію , знімає і розшифровує ЕКГ. Веде прийом дорослих і дітей з 6 років
Заслужений лікар України, кваліфікований лікар-терапевт, автор публікацій в медичних журналах, учасник тренінгів та конференцій Товариства терапевтів України, займається діагностикою та ефективним лікуванням всього спектра загальнотерапевтичних патологій.
Ольга Володимирівна, лікар-терапевт і сімейний лікар з великим стажем і досвідом роботи, займається розробкою індивідуального лікування захворювань органів дихання, шлунково-кишкового тракту, а також проводить консультування з приводу кардіологічних захворювань, використовуючи новітні діагностичні методи.
Сергій Олексійович займається лікуванням захворювань терапевтичного профілю у дорослих. Спеціалізується на лікуванні та реабілітації гострих і хронічних захворювань внутрішніх органів (риніт, гайморит, отит, бронхіт, ОРЗ, холецистит, гастрит, мігрень, ВСД, аритмія і ін.)
Терапевт-ендокринолог завжди шукає індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань внутрішніх органів та ендокринної системи
Завідувач відділення невідкладної допомоги, вища кваліфікаційна категорія, лікар-терапевт. Спеціалізується на невідкладних станах, інфекційних хворобах
Надія Віталіївна спеціалізується на лікуванні захворювань кардіологічного і терапевтичного профілю. Лікар проводить профілактику, лікування і реабілітацію пацієнтам з різними хворобами серця, їх патологій і ускладнень.
Лікар-гастроентеролог, ендоскопіст, терапевт. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні функціональних розладів стравоходу, хронічних гастритів різної етіології, захворювання підшлункової залози, дисбактеріозу кишечника, виразкового коліту, виразки шлунка і дванадцятипалої кишки та ін.