Одна з обов'язків психіатра включає медичне обстеження (консультацію, огляд, аналіз результатів інструментальних, лабораторних, генетичних обстежень, складання плану лікування, корекційної роботи, спостереження). Проводить психіатричний, огляд. Надає психологічну підтримку батькам, дає рекомендації по освітнім програмам, режимній поведінці з дитиною.
Мене звати Маргарита. Пані психіатр, консультантка у техніках КПК, членкиня УАКПТ. У своїй роботі поєдную емпатійне слухання, доказові методи лікування, повагу до ваших цінностей і ритму. Моя мета – допомогти знайти власний шлях і спиратися на внутрішні ресурси.
Я працюю з повагою до унікальності кожної людини, її темпу, болю, радості та мрій. Бо вірю, навіть невеликі зміни в одній людині можуть стати початком великих змін у світі. Відгуки моїх клієнтів підтверджують: одужання можливе, зміни реальні, а шлях до себе – доступний! І я тут, щоб пройти його поруч з вами, підтримати та допомогти.
Павло Петрович - кваліфікований психіатр і нарколог, займається діагностикою та лікуванням алкогольної, наркотичної залежностей, депресивними і тривожно-фобічними розладами, шизофренії