Тетяна Вікторівна психологиня, aрт-терапевткa, працює з дорослими, підлітками, пaрaми, бaтьками, веде групи підтримки.
Багато працює з психологічними травмами у дорослих, підлітків та дітей Це про травми розвитку, які суттєво впливають на нaше життя, наш вибір, почуття, стреси, птср й ін. Для спеціаліста особисто найкращим результатом терапії є полегшення, коли клієнт може усвідомити, що з ним відбувається, що його почуття нормальні і що його стан не безнадійний, і що він має право на набагато більше, ніж здавалось, і терпіти зовсім не обов’язково. А ще терапія це про підтримку, коли є хтось, хто вислухає, без критики, оцінки, допоможе розібратись і прийняте своє унікальне і важливе рішення та пережити почуття, пов’язані з цим рішенням чи обставинами в житті.
Лікар займається лікуванням депресій, психологічних травм, ПТСР, гострої реакції на стрес, розладів харчової поведінки (анорексія/булімія/компульсивне переїдання).
Проводить психологічну підготовку до операції та періоду реабілітації, психологічний супровід при лікуванні онкодіагнозів різної етіології, підготовку до пологів та супровід під час пологів.
Ольга Ігорівна - спеціалізується на медичній психології. Працює з такими проблемами як апатичний стан, депресивний та тривожно - депресивний розлади, ПТСР, гостра реакція на стрес та панічні атаки, гостра реакція на стрес,
дитяча психологічна травма, розлади харчової поведінки, психологічні травми. Працює з дорослими та дітьми від 3 років. Веде консультацію англійською.
Завжди подобалось досліджувати своє життя, вчитись долати деякі труднощі та шалено тішитись радощам. Але ж не всі проблеми людина здатна вирішувати самотужки. Психологічні проблеми не виключення. Праця над собою, це завжди важко. Психотерапія є довгою та тернистою, бо це не пігулка. Шлях роботи над собою є довгим, але він того вартий. Тут чудово впишеться мій улюблений вислів: «Чим тяжча боротьба , тим величніша перемога». І це перемога над самим собою. Головне віра та бажання. Працюючи лікарем-психологом та психотерапевтом, з кожним днем усвідомлюю те, що важливо розуміти причину та наслідок проблем, їх вивільнення. Отож, взявши на себе велику відповідальність в допомозі людям бачити себе в гармонії із світом, змінювати стиль життя, власну поведінку , наповнювати яскравими фарбами кожен день, саме це і є моїм покликанням та великою цінністю.
Чому я працюю лікарем? Двоє дивляться вниз. Один бачить калюжу, другий – зорі. Я обрала саме бути лікарем психологом для того щоб допомогти людям розгледіти сіяючи зорі які відображаються в калюжі
Спеціаліст працює з такими питаннями, як батьківсько-дитячі стосунки, стосунки в парі, проблеми із зачаттям (психологічна безплідність), адаптація до вагітності/батьківства, ранній розвиток, незадоволеність власним життям, тривожність, бажання все контролювати і невміння розслаблятися, образи, самооцінка/самоцінність.
Психолог, дефектолог. Надає психологічну допомогу дорослим і дітям, проводить арт-терапію – лялькотерапія, пісочну терапію, терапію образотворчим мистецтвом. Є доцентом кафедри практичної психології
Займається як індивідуальним психологічним консультуванням, так і консультуванням сімейних пар. Працює з жертвами насильства, а також з тими, хто здійснював насильство в сім'ї.
Віолетта Сокол - психолог, психотерапевт, а також особистий тренер. Більше 10-ти років в професії. В індивідуальній та сімейный терапії воліє поєднувати класичні і сучасні методи терапії. У лікаря значний досвід надання індивідуальних консультацій, роботи з подружніми парами і сім'ями в Україні та за кордоном. Є фахівцем з лікування депресії, стресу, психосоматичних захворювань, тривожних і депресивних розладів, проводить тренінги з особистісного росту. Приєдналася до Американського медичного центру в Києві в 2006 році. Володіє російською