Олена Анатоліївна - дорослий і дитячий гінеколог, проводить консультативні прийоми пацієнток, діагностує і займається лікуванням жіночих хвороб. З метою діагностики патологій застосовує у своїй практиці ультразвукове дослідження. Приймає і консультує як дорослих, так і юних пацієнток
Лікар акушер-гінеколог надає кваліфіковану допомогу пацієнткам із захворюваннями ендометрія, функціональними кістами, гострим аднекситом, аномальними матковими кровотечами. Відновлює оваріально-менструальний цикл, проводить видалення новоутворень жіночих статевих органів. Спеціалізується на прийомі вагітних пацієнток з патологією шийки матки
Наталія Станіславівна - лікарка з ультразвукової діагностики, Має стаж роботи 18 років. Пріоритетні напрями роботи є проведення ультразвукової діагностики у дітей від народження та дорослих.
Наталія Станіславівна виконує УЗД органів черевної порожнини, сечовивідної системи, щитовидної залози, молочних залоз, простати, серця, суглобів та інших. Проводить доплерографію судин і еластографію.
Лікар спеціалізується на проведенні ультразвукових досліджень внутрішніх і поверхнево розташованих органів, суглобів і судин із застосуванням функціональних проб і доплерывських методик
Лікар-невролог має успішний багаторічний досвід роботи зі складними пацієнтами неврологічного профілю. Діагностує у дітей функціональні порушення і захворювання в результаті ураження центральної або периферичної нервової системи. Проводить комплексне лікування пацієнтів до повного одужання. Спостерігає дітей з народження до 3 років в рекомендовані терміни для оцінки фізичного, мовного, психо-емоційного розвитку, неврологічного статусу
Ольга Степанівна - лікар ультразвукової діагностики, обстежує дорослих та дітей від 3 років. Проводить УЗД органів черевної порожнини, щитовидної залози, молочних залоз, органів малого тазу та ін.
Тетяна Петрівна займається діагностичними дослідженнями, спрямованими на виявлення аномалій в роботі і структурі серця, вроджених вад, кардіоміопатій, а саме - ехокардіографії. Також Тетяна Петрівна проводить ультразвукову діагностику поверхневих структур і внутрішніх органів дитячого організму.
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить доплерографію периферичних судин верхніх кінцівок, доплерографію периферичних судин нижніх кінцівок (артерій і вен), УЗД органів черевної порожнини, УЗД сечовидільної системи. Веде прийом для дітей з 3-х місяців