Олена Костянтинівна займається проведенням сучасної УЗ-діагностики у дітей: серцево-судинної, ендокринної, статевої, травної систем. Застосовує ультразвукову діагностику понад 34 років
Володіє всіма сучасними методиками проведення ультразвукової діагностики у дітей. Терплячий, уважний професіонал, добре знає вікові особливості анатомії дітей і підлітків. Регулярно проходить ПАЦ і курси підвищення кваліфікації з ультразвукової діагностики
Спеціаліст в області ультразвукової діагностики. Член Українського лікарського товариства. Проводить УЗД органів черевної порожнини, еластографію. Приймає дорослих і дітей.
Ювчик Є.В. проводить трансторакальну і чрезшлункову ЕхоКГ дітей і дорослих, нейросонографію, а також УЗД черевної порожнини, органів сечовидільної системи, щитовидної залози, лімфовузлів і слинних залоз
Олеся Володимирівна - фахівець в галузі перинатальної діагностики, зокрема перинатальної кардіології, дитячої гематології та ультразвукової діагностики. Проводить ультразвукові дослідження внутрішніх органів, доплерометрію судин дорослим і дітям
Лікар володіє методами ультразвукової діагностики серцево-судинної системи, сечовидільних шляхів, органів черевної порожнини, щитовидної залози, нейросонографії у новонароджених дітей, лімфовузлів та м`яких тканин.
Максимов Вадим Валерійович – високоточний фахівець у питаннях дослідження внутрішніх органів за допомогою УЗД. Має великий досвід дуплексного сканування вен, артерій і судин кінцівок, шиї та голови. Надає кваліфіковані консультативні послуги хірурга.
Доктор спеціалізується на акушерстві, гінекології, онкогінекології, УЗД-діагностики, психології. Займається лікуванням таких захворювань, як: безпліддя, ендокринні порушення, ендометріоз, лейоміома матки, пухлиноподібні яєчники, захворювання шийки матки