Лікар володіє методами ультразвукової діагностики серцево-судинної системи, сечовидільних шляхів, органів черевної порожнини, щитовидної залози, нейросонографії у новонароджених дітей, лімфовузлів та м`яких тканин.
Максимов Вадим Валерійович – високоточний фахівець у питаннях дослідження внутрішніх органів за допомогою УЗД. Має великий досвід дуплексного сканування вен, артерій і судин кінцівок, шиї та голови. Надає кваліфіковані консультативні послуги хірурга.
Доктор спеціалізується на акушерстві, гінекології, онкогінекології, УЗД-діагностики, психології. Займається лікуванням таких захворювань, як: безпліддя, ендокринні порушення, ендометріоз, лейоміома матки, пухлиноподібні яєчники, захворювання шийки матки
Лікар спеціалізується на ультразвуковій та функціональній діагностиці. Проводить ехокардіографію, дуплексне сканування судин, ультразвукове дослідження органів черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози. Веде прийом для дітей від 1 року
Надія Олексіївна – лікар ультразвукової діагностики першої категорії з досвідом роботи понад 25 років. Проводить УЗД обстеження для дорослих та дітей з 12 років. Має глибокі знання в області абдомінальної, судинної, тиреоїдної, урологічної, гінекологічної та інших видів діагностики. Володіє сучасними методами ультразвукової візуалізації, забезпечуючи точність, безпеку та комфорт пацієнта. Постійно підвищує кваліфікацію, орієнтується на клінічну ефективність та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
УЗД спеціаліст вищої категорії. Інтереси в роботі - діагностування вроджених патологій у розвитку сечостатевої сфери у дітей, хвороб головного мозку, специфіки їх перебігу.
УЗД-фахівець (перша категорія), проводить ультразвукове дослідження нирок, тимуса, молочних залоз, тазостегнових суглобів, щитовидної залози, а також УЗД в дитячій гінекології
Ігор Володимирович виконує наркоз і регіональні анестезії при захворюваннях шлунково-кишкового тракту і легенів, травмах кінцівок, ендопротезуванні, пологах, нейрохірургічних операціях. Проводить лікування пневмоній, септичних станів, хвороб дихальної та серцево-судинної систем у важких випадках в умовах відділення інтенсивної терапії. Також доктор спеціалізується на проведенні УЗ-діагностики
Мар'яна Юріївна - директор медичного центру «Євроклініка». Спеціалізується на всіх методиках ультразвукового обстеження пацієнтів. Проводить діагностику всіх захворювань організму, в тому числі онкодіагностики всіх органів і систем, виявляє ознаки ракового захворювання на самих ранніх стадіях
Ірина Василівна - фахівець ультразвукової діагностики зі стажем роботи понад 20 років. Проводить УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур з жовчними протоками, підшлункова залоза, селезінка), органів сечовидільної системи, органів малого тазу, молочних залоз, щитовидної залози, доплерографію судин