Спеціаліст з проведення ультразвукових досліджень у дітей, крім стандартних досліджень займається проведенням нейросонографії (УЗД головного мозку), що дозволяє виявити вроджені дефекти, оцінити роботу мозку, його розміри.
Яна Петрівна фахівець в області УЗ-дослідження. Проводить УЗД черевної області, нирок, сечового міхура, молочних залоз, судин голови і шиї, кінцівок, ЕХО-кардіографію
Лікар Мар'яна Вікторівна фахівець в області УЗ-діагностики. Проводить УЗД пацієнтам гінекологічного, ендокринологічного, травматологічного, гастроентерологічного профілю. Володіє навичками проведення доплерографії судин голови та шиї, ехокардіографії.
Ткач Галина Олександрівна — УЗД-спеціаліст другої категорії. Постійно підвищує свій кваліфікаційний рівень шляхом участі у науково-практичних конференціях, семінарах, тренінгах, курсах практичного вдосконалення, присвячених сучасним методам діагностики у дорослих та дітей. Приймає дітей та дорослих усіх вікових груп
Фахівець з УЗД. Стаж роботи зі спеціальності
13 років. Приймає пацієнтів віком від 3 років.
Виконує УЗД наступних органів та систем:
щитовидна залоза, черевна порожнина, нирки,
судини шиї та голови, тракраніальні судини,
молочні залози, гінекологія, передміхурова залоза, сечовий міхур. Також проводить луна-дослідження (діагностика патологій) від 3-5 років ін.
Лікар проводить УЗД дітям (тазостегнових суглобів, вилочкової залози) і дорослим (нирок, сечового міхура з допплерографией, передміхурової залози, насінних бульбашок, молочних залоз і ін.).
Лікар займається проведенням інтенсивної терапії новонароджених, лікуванням, діагностикою захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальної системи. Проводить огляд, консультування з грудного та штучного вигодовування дітей до 28-го дня життя
Тетяна Іванівна займається проведенням ультразвукової діагностики органів черевної порожнини і заочеревинного простору, щитовидної залози. Діагностує патології в організмі і розшифровує пацієнтам результати досліджень