Ведення амбулаторних пацієнтів із захворюваннями дихальної, серцево-судинної систем, сечостатевої системи. Виконує ЕКГ з інтерпретацією даних, введення холтера і інтерпретація даних, виконання ехокардіографії. Консультації щодо сезонної та планової вакцинації. Онлайн-консультації.
Сергій Фролов — лікар із багатопрофільною підготовкою: акушер-гінеколог, репродуктолог, фахівець з ультразвукової діагностики та гінеколог-хірург. Допомагає жінкам у вирішенні питань репродуктивного здоров’я, планування вагітності, діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Здійснює повний супровід пацієнток від первинної консультації до оперативного лікування та ведення вагітності.
Проводить сучасні методи УЗД-діагностики, фолікулометрію, гістероскопію, лапароскопічні втручання, підготовку до програм ЕКЗ та інших допоміжних репродуктивних технологій.
Надає повний комплекс послуг гінекологічного спектру: проводить амбулаторно-поліклінічний прийом , займається діагностикою та консервативним лікуванням гінекологічної патології, проводить спостереження за вагітними. Виконує УЗД дорослим та дітям від народження.
Детальний збір скарг. Індивідуальний підхід до діагностики та лікування. Чітке та зрозуміле роз’яснення необхідної інформації для пацієнта. Заохочення до профілактичних оглядів, а не лише лікування наслідків. Рекомендації щодо здорового способу життя. Комфортне планування та виношування вагітності.
Іванна Олегівна має вищу кваліфікаційну категорію, веде активну наукову діяльність. Лікар спеціалізується на проведенні обстежень, спрямованих на оцінку стану внутрішніх органів, за допомогою УЗД. Відстеження їх функції та характеристик органів імунної системи. Діагностує захворювання органів травлення, сечовидільної і кровоносної систем, молочних залоз, суглобів і м'яких тканин, статевих органів у чоловіків і жінок
Послуги, які надає лікар: нейросонографія, УЗД кульшових суглобів у дітей до року, внутрішніх органів, щитоподібної залози, лімфатичних вузлів, легень, мʼяких тканин, суглобів, органів малого тазу.
Я лікар-УЗД із сучасними методами діагностики захворювань. Моя мета-допомогти зберегти здоров’я пацієнтів, користуючись протоколами МОЗ та науковими даними.
Наталія Юріївна приймає дорослих і дітей з народження. Проводить пренатальне ультразвукове дослідження (2D). Виконує діагностику хвороб органів черевної порожнини і малого тазу, сечового міхура, нирок, передміхурової залози. Досліджує новоутворення молочних залоз і ендокринні патології
Вітовська Вікторія Леонідівна лікар ультразвукової діагностики зі стажем роботи 2 роки. Займається діагностикою патології серця, судин, органів черевної порожнини та заочеревинного простору і патологією щитоподбної залози.