Володимир Леонідович – лікар акушер-гінеколог. Проволити гінекологічний прийом, УЗД діагностику (щитовидна залоза, ОБП, акушерство та гінекологія, органи малого тазу). Лікар спеціалізується на амбулаторному лікуванні гінекологічних захворювань, ЗПСШ, веденні вагітних та ін.
Сімейний лікар першої категорії, кардіолог, УЗД-фахівець, приймає дорослих і дітей з 6 років, займається лікуванням хронічних захворювань внутрішніх систем організму, інфекційних сезонних захворювань, ендокринних порушень.
Доктор Зюзь Н.Ю. займається проведенням всіх видів ультразвукових досліджень, в тому числі і у немовлят. Наталія Юріївна проводить дослідження органів травлення, екскреторної системи, ендокринних залоз, суглобів, головного мозку (нейросонографію), ЕхоКГ, доплерографічні обстеження та ін.
Лікар спеціалізується на терапії і УЗ-діагностики. Наталія Василівна займається лікуванням аритмії, артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, серцевої недостатності, стенокардії та ін. У 2016 році підтвердила першу категорію по терапії. Приймає дітей з 16 років і дорослих
Лікар консультує маленьких пацієнтів із захворюваннями органів шлунково-кишкового тракту - гепатит, цироз та фіброз печінки, запальні захворювання кишечника, целіакія
Доктор Тараненко Т.В. є досвідченим фахівцем в області ультразвукової та функціональної діагностики. Тамара Вікторівна неодноразово виступала на ТБ-передачах (ТРК «Київ», програми «Добрий вечір»), її авторству належить патент по новому способу терапії склеродермії у дітей.
Лікар спеціалізується на УЗД-діагностики. Проводить консультативний прийом, нейросонографію, УЗД-діагностику внутрішніх органів, розшифровку діагностичних досліджень і направляє до вузькопрофільних спеціалістів. Веде прийом для дітей від народження
Ольга Володимирівна володіє методами діагностики різних захворювань: кардіоміопатій, вроджених і набутих вад серця, захворювань сечовидільної системи та шлунково-кишкового тракту. Лікар проводить ультразвукову діагностику заочеревинного простору, черевної порожнини, нирок, плевральних порожнин, поверхневих органів та тканин, лімфатичних вузлів а також нейросонографію