Практикуючий лікар-кардіолог з досвідом роботи в кардіохірургічному стаціонарі відділення ішемічної хвороби серця, набутих вад серця та патології аорти.
Амбулаторне введення хворих в поліклініці.
Лікар-терапевт та лікар УЗД діагностики, працюю на засадах доказової медицини та лікую всі види соматичних захворювань. З розумінням підходжу до кожного пацієнта та обираю комплексний підхід до лікування захворювань. Проводжу УЗД молочних залоз, щитоподібної залози, органів черевної порожнини та нирок, сечового міхура, органів малого тазу у чоловіків та жінок, ЕКГ, вакциную дорослих (в тому числі вагітних та годуючих).
Анна Андріївна - лікар терапевт. Займається діагностикою та лікуванням таких захворювань, як ГРВІ та супутні, фарингіт, риносинусит, трахеїт, бронхіт, гіпертонічна хвороба, хронічний холецистит, хронічний панкреатит, виразкова хвороба шлунка/дванадцятипалої кишки, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба,
синдром подразненого кишківника тощо.
Софія Петрівна спеціалізується на терапії. Проводить консультативний прийом, діагностику та лікування загальних захворювань, гострих респіраторних вірусних захворювань, призначення додаткових обстежень та їх інтерпретацію, при необхідності – скерування до профільних спеціалістів. Софія Петрівна також виконує електрокардіограму (ЕКГ) з описом.
Лікар спеціалізується на діагностиці (інтерпретація результатів лабораторних досліджень, ЕКГ, УЗД та інших обстежень для точного діагнозу та вибору оптимальної терапії) та лікуванні захворювань внутрішніх органів, а саме серцево-судинної, дихальної, травної, ендокринної систем та нирок. Консультує з профілактики захворювань, здорового способу життя та підготовки до вакцинації.
Проводить профілактичні огляди та диспансерне спостереження для раннього виявлення захворювань і підтримання здоров’я пацієнтів.
Напрямки, в яких працює лікар: ультразвукова діагностика та терапевтичний прийом пацієнтів з хворобами внутрішніх органів. Проводить УЗД органів черевної порожнини, нирок, органів малого тазу у жінок та чоловіків, щитовидної залози, молочних залоз, плевральних синусів, судин нижніх кінцівок, м`яких тканин, поверхневих лімфатичних вузлів.