Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні карієсу та його ускладнень, а також лікуванням захворювань слизової оболонки рота. Проводить відбілювання зубів, професійну гігієну ротової порожнини, підбір індивідуальних засобів для гігієни зубів і порожнини рота
Лікар проводить ортодонтичне лікування, впроваджуючи передові методи зміни прикусу, поліпшення функціонування зубів і щелеп, їх зовнішнього вигляду. Працює з усіма можливими системами брекетів: металевими, керамічними, сапфіровими, самолігуючими. Приймає дітей віком від 9 років. Для того, щоб лікування брекетами було більш ефективним, починати його необхідно з раннього віку.
Лікар-стоматолог, терапевт і гігієніст, що також приймає дітей. Спеціалізується на лікуванні карієсу, професійній гігієні та профілактиці захворювань порожнини рота. Знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта, включно з найменшими. Працює з сучасними матеріалами та методиками, дбаючи про комфорт та ефективність лікування.
Владислав Андрійович володіє всіма сучасними методиками та технологіями лікування у галузі дитячої терапевтичної стоматології. Проводить лікування уві сні. Лікар прекрасно спілкується з дітьми і вміє перетворити прийом на захоплюючий ігровий процес.
Багато з нас, сьогоднішніх дорослих, були свого часу травмовані стоматологією - напевно, ми всі пам'ятаємо насильницьке лікування, біль і страх. Сіра Катерина хоче, щоб у наших дітей таких спогадів не було, і я знаю, що стоматологія може бути іншою - комфортною, безболісною, забавною і веселою. З маленькими пацієнтами не тільки лікує зуби, але і розповідає казки, показує мультики, грає в ігри і дітки отримують маленькі призи за сміливість
Остап Богданович - хірург, імплантолог, ортопед, головний лікар стоматологічної клініки Dr.Care. Виконує операції високого рівня складності- від видалення зубів мудрості до синус-ліфтингу з одночасним встановленням імплантатів, та спеціалізується на пошуку простіших, а тому швидших та дешевших рішень, опираючись на сучасну доказову медицину. Це включає імплантацію одразу після видалення зуба у більш як 95% випадків та одночасне встановлення тимчасової коронки в ділянці посмішки, встановлення імплантатів індивідуально підібраних розмірів з допомогою комп'ютерного планування та навігаційних шаблонів з метою ювелірної точності встановлення імпланту, швидкого загоєння та протезування. Встановив більше 1000 імплантатів з подальшим успішним протезуванням, в тому числі "все на 4/6"
Ведучий ортодонт клініки, лікар вищої категорії. Проводить лікування та корекцію дефектів прикусу і зубного ряду, лікування брекет-системами у дітей і дорослих. Під час лікування використовує сучасні види незнімної ортодонтичної техніки.
Стоматолог -терапевт, один з кращих стоматологів України, фахівець із захворювань слизової оболонки порожнини рота і тканин пародонту, дитячий стоматолог. Кандидат медичних наук, доцент кафедри стоматології. Головний консультант мережі стоматологічних клінік «Прайм».
Досвід роботи (більше 30-ти років) дозволяє швидко і правильно поставити діагноз, скласти план лікування пацієнта, при необхідності провести лікування
Є автором понад 60-ти публікацій за профілем, в тому числі 5-й навчально-методичних посібників, 2-х монографій.