Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні карієсу та його ускладнень, а також лікуванням захворювань слизової оболонки рота. Проводить відбілювання зубів, професійну гігієну ротової порожнини, підбір індивідуальних засобів для гігієни зубів і порожнини рота
Дмитро Андрійович - лікар стоматолог. Спеціалізується на терапевтичній стоматології, парадонтології та хірургічній стоматології. Веде прийом дорослих та дітей від 3 років. Лікар проводить професійну гігієну, пародонтологічне лікування, видалення зубів, тощо.
В роботі лікар надає перевагу використанні цифрових технологій та працює виключно зі збільшенням. Комплексний підхід до пацієнта та реалізація найкращого варіанту лікування - це основна мета під час кожного прийому.
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, професійну гігієну, консервативне лікування захворювань тканин пародонта. Лікує такі захворювання і патології, як: гінгівіт, пародонтит. Веде прийом для дітей від 10 років
Аліна Олександрівна лікар-стоматолог гігієніст. Здатна швидко знайти підхід до кожного пацієнта, незалежно від його віку та статі. Компетентна у ході призначення лікування. Постійно відвідує курси з підвищення кваліфікації та в курсі передових технологій лікування.
Кулинич Єлизавета В’ячеславівна спеціалізується на терапевтичному лікування зубів. Дорослий та дитячий прийом. Первинне і повторне лікування кореневих каналів з використанням мікроскопу. Лікування ясен. Професійна гігієна з використанням ультразвуку, air-flow. Відбілювання зубів
Багато з нас, сьогоднішніх дорослих, були свого часу травмовані стоматологією - напевно, ми всі пам'ятаємо насильницьке лікування, біль і страх. Сіра Катерина хоче, щоб у наших дітей таких спогадів не було, і я знаю, що стоматологія може бути іншою - комфортною, безболісною, забавною і веселою. З маленькими пацієнтами не тільки лікує зуби, але і розповідає казки, показує мультики, грає в ігри і дітки отримують маленькі призи за сміливість