Аліна Олександрівна лікар-стоматолог гігієніст. Здатна швидко знайти підхід до кожного пацієнта, незалежно від його віку та статі. Компетентна у ході призначення лікування. Постійно відвідує курси з підвищення кваліфікації та в курсі передових технологій лікування.
Кулинич Єлизавета В’ячеславівна спеціалізується на терапевтичному лікування зубів. Дорослий та дитячий прийом. Первинне і повторне лікування кореневих каналів з використанням мікроскопу. Лікування ясен. Професійна гігієна з використанням ультразвуку, air-flow. Відбілювання зубів
Багато з нас, сьогоднішніх дорослих, були свого часу травмовані стоматологією - напевно, ми всі пам'ятаємо насильницьке лікування, біль і страх. Сіра Катерина хоче, щоб у наших дітей таких спогадів не було, і я знаю, що стоматологія може бути іншою - комфортною, безболісною, забавною і веселою. З маленькими пацієнтами не тільки лікує зуби, але і розповідає казки, показує мультики, грає в ігри і дітки отримують маленькі призи за сміливість
Хірург-ортопед проводить встановлення керамічних і металокерамічних коронок, видалення зубів, зубозберігаючі операції, пластику вуздечки язика, вуздечок губ, імплантацію при необхідності. Приймає дорослих і дітей від народження
Лікар спеціалізується на проведенні професійної гігієни порожнини рота, відбілюванні зубів, лікуванні каріозних уражень зубів, а також їх ускладнень. Приймає як дорослих пацієнтів, так і дітей
Висококваліфікований фахівець з великим досвідом роботи. Займається діагностикою та лікуванням зубних патологій у дорослих і дітей, а також проводить процедури, спрямовані на відновлення естетичної та робочої функції зуба такі, як: відбілювання, пломбування та ін.
Спеціалізується на ортодонтії - виявляє і виліковує патології зубощелепної системи, виправляє прикус, вирівнює зуби, займається усуненням шкідливих звичок у дітей, нормалізує м'язовий тонус рота і особи.