Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Котуненко Олена Ігорівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-стоматолог спеціалізується на загальній та терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу і його ускладнень (пульпіт, періодонтит), реставрацією, пломбуванням кореневих каналів, лікуванням кореневих каналів. Проводить відбілювання зубів, професійне чищення зубів. Приймає як дорослих, так і маленьких пацієнтів
Лікар Стоматолог Павленко Тетяна Дмитрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Тетяна Дмитрівна займається терапевтичним, хірургічним і ортопедичним лікуванням. Досконало володіє технікою естетичної реставрації зубів фотозатверджуючими композитними матеріалами «Valux plus», «Spectrum», «Gradia Direct», «Estelite Sigma Quick». Веде прийом дітей з 6 років.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Коваленко Олена Миколаївна на Doc.ua
Доктор Коваленко О.М. є прогресивним фахівцем в сфері передового стоматологічного та ортодонтичного лікування. Олена Миколаївна займається високохудожньою реставрацією, ультраточним ендодонтичним лікуванням, корекцією прикусу і аномалій зубного ряду з використанням вестибулярних брекет-систем, технології Invisalign.
Лікар Стоматолог Кудря Олег Володимирович на Doc.ua
Кудря Олег Володимирович закінчив в 2001 році Київський Медичний Університет та ординатуру. Навчався після цього в Китаї та Індії. Після повернення в Україну відкрив Центр відновлення здоров’я Алхімія Стихій. Винахідник квантових приборів для відновлення здоров’я на клітинному рівні. Автор більш ніж 70 натуральних препаратів для відновлення здоров’я, озонованого масла. За допомогою частотно-резонансної діагностики знаходить причину захворювання і допомагає прибрати її різними шляхами: мікротоки, БАДи власного виробництва, квантові прибори.
Лікар Стоматолог Семашко Павло Володимирович на Doc.ua
Основна спеціалізація лікаря - хірургічна стоматологія. Павло Володимирович володіє всіма процедурами, маніпуляціями і навичками, які передбачені на амбулаторному прийомі стоматолога-хірурга. Веде прийом дорослих і дітей
Лікар Стоматолог Смирнова Наталія Григорівна на Doc.ua
Стоматолог-терапевт першої кваліфікаційної категорії Смирнова Наталія Григорівна має значний досвід роботи. Проводить консультативні прийоми для дорослих і дітей, лікування захворювань слизових порожнини рота, лікування пародонтологічних проблем.
Лікар Стоматолог Денисенко Марина Михайлівна на Doc.ua
Лікар стоматолог вищої кваліфікаційної категорії Денисенко Марина Михайлівна має великий досвід роботи. Проводить консультативні прийоми для дітей і дорослих, лікування захворювань слизових порожнини рота, лікування пародонтологічних проблем; лазерну корекцію вуздечки язика, верхньої та нижньої губи, лазерне відбілювання зубів.
Лікар Стоматолог Бойко Тетяна Іванівна на Doc.ua
Дитячий лікар-стоматолог вищої категорії. Проводить терапевтичне лікування молочних зубів, каналів зубів, захворювань пародонту, профілактичні чистки зубів, ендодонтичне лікування молочних зубів, видалення молочних зубів
Лікар Ортодонт, Стоматолог Савченко Олена Валентинівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Олена Валентинівна лікар терапевтичної стоматології, першої категорії. Займається лікуванням аномалій прикусу, карієсу, пульпіту, періодонтиту, ортолікуванням у дорослих пацієнтів. Проводить професійну чистку та відбілювання зубів.
Лікар Стоматолог Місюра Олексій Іванович на Doc.ua
Лікар Місюра більше 10 років займається лікуванням зубів. Олексій Іванович веде стоматологічний прийом дорослих і маленьких пацієнтів.