Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Радзевич Антоніна Вікторівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Доктор Радзевич спеціалізується на комплексній діагностиці, лікуванні постійних, молочних зубів. Вона займається проведенням герметизації фісур, ремінералізуючої терапії, чищенням ротової порожнини, відновленням дефектів зубного ряду.
Лікар Стоматолог Ковзун Аліна Анатоліївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Досвідчений дитячий стоматолог-терапевт, проводить лікування зубного карієсу у дітей без використання бормашини, абсолютно безболісно і максимально комфортно. Займається лікуванням гінгівіту, карієсу, пульпіту, пародонтозу та ін. Консультує щодо правильного догляду за ротовою порожниною
Лікар Стоматолог Панасенко Вікторія Володимирівна на Doc.ua
Стоматолог-терапевт, дитячий лікар-стоматолог, проводить якісне лікування захворювань молочних і постійних зубів у дітей, реставраційні роботи, відбілювання зубів і видалення зубного каменю.
Лікар Стоматолог Лазаріді Яна Анатоліївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Яна Анатоліївна спеціалізується на всіх видах терапевтичних робіт: реставрація зуба, ендодонтичне лікування (лікування і пломбування каналів), лікування карієсу будь-якої складності, гігієнічні процедури, професійне кабінетне відбілювання. Молодий і здібний лікар користується любов'ю і довірою не тільки у дорослих, але і у самих маленьких пацієнтів, вона знайде спільну мову з Вашою дитиною.
Лікар Стоматолог Ткачук Ірина Олександрівна на Doc.ua
Дитячий стоматолог, професійні інтереси - герметизація фісур, лікування каріозних пошкоджень зубів, адентії. Навчає дітей правильній методиці чищення ротової порожнини, підбирає індивідуальні засоби гігієни, дає рекомендації батькам щодо підтримки здоров'я зубів дітей.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-хірург Опенько Андрій Юрійович на Doc.ua
Лікар-стоматолог широкого спектра, ортопед, дійсний член Асоціації стоматологів України. Виконує всі види терапевтичного і ендодонтичного лікування, художньої реставрації зубів, індивідуально підбирає варіанти протезування, проводить видалення зубів будь-якої складності. Регулярно бере участь в науково-практичних конференціях, семінарах, симпозіумах, майстер-класах по стоматології.
Лікар Стоматолог Євтушенко Жанна Павлівна на Doc.ua
Лікар веде терапевтичний прийом. Проводить чистку порожнини рота, ремінералізацію зубів, лікування карієсу, герметизацію фісур, надає невідкладну допомогу при періодонтиті, проводить лікування кореневих каналів
Лікар Ортодонт, Стоматолог Горопацька Анна-Марія Олегівна на Doc.ua
Лікар стоматолог-ортодонт, надає ортодонтичне лікування для дорослих та дітей. Також лікар проводить ортодонтичну підготовку пацієнтів перед ортопедичним лікуванням, імплантацією
Лікар Ортодонт, Стоматолог Салтиков Ілля Олегович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на виправленні прикусу та неправильному положення зубів. Проводить процедури, використовуючи ортодонтичні апарати, брекети, капи. Також використовує комп'ютерні програми для розшифровки даних діагностики та для планування лікування
Лікар Стоматолог Котуненко Олена Ігорівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-стоматолог спеціалізується на загальній та терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу і його ускладнень (пульпіт, періодонтит), реставрацією, пломбуванням кореневих каналів, лікуванням кореневих каналів. Проводить відбілювання зубів, професійне чищення зубів. Приймає як дорослих, так і маленьких пацієнтів