Доктор Коваленко О.М. є прогресивним фахівцем в сфері передового стоматологічного та ортодонтичного лікування. Олена Миколаївна займається високохудожньою реставрацією, ультраточним ендодонтичним лікуванням, корекцією прикусу і аномалій зубного ряду з використанням вестибулярних брекет-систем, технології Invisalign.
Спеціалізується на лікуванні карієсу на різних стадіях, установці пломб і реставрацій. Прекрасно знаходить контакт з дітьми, акуратно і уважно ставиться до маленьких пацієнтів
Стоматолог-ортодонт принимает как взрослых, так и маленьких пациентов. Проводит ортодонтическое лечение съемными и несъемными ортодонтическими аппаратами, специализируется на постановке брекет-систем: традиционны и безлигатурных (самолигирующих). Лечит затрудненное носовое дыхание ввиду узкой верхней челюсти, аномалии размеров и формы зубов, сверхкомплектные зубы, патологии прикуса
Кудря Олег Володимирович закінчив в 2001 році Київський Медичний Університет та ординатуру. Навчався після цього в Китаї та Індії. Після повернення в Україну відкрив Центр відновлення здоров’я Алхімія Стихій. Винахідник квантових приборів для відновлення здоров’я на клітинному рівні. Автор більш ніж 70 натуральних препаратів для відновлення здоров’я, озонованого масла. За допомогою частотно-резонансної діагностики знаходить причину захворювання і допомагає прибрати її різними шляхами: мікротоки, БАДи власного виробництва, квантові прибори.
Основна спеціалізація лікаря - хірургічна стоматологія. Павло Володимирович володіє всіма процедурами, маніпуляціями і навичками, які передбачені на амбулаторному прийомі стоматолога-хірурга. Веде прийом дорослих і дітей
Стоматолог-терапевт першої кваліфікаційної категорії Смирнова Наталія Григорівна має значний досвід роботи. Проводить консультативні прийоми для дорослих і дітей, лікування захворювань слизових порожнини рота, лікування пародонтологічних проблем.
Дитячий стоматолог, має вищу категорію, проводить терапію хвороб зубів і ясен, при необхідності лікування уві сні. Досвід роботи (більше 30-ти років) дозволяє швидко знаходити підхід до кожного маленького пацієнта.
Лідія Миколаївна лікар-стоматолог вищої категорії. Є фахівцем з лікування кореневих каналів, протезування та естетичної реконструкції. Пріоритетний напрямок для доктора це установка безметалевих коронок і вінірів, естетична стоматологія.
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить професійну гігієну порожнини рота, консервативне лікування тканин пародонту, зняття над- та підясневих зубних відкладень (scaling and root planning - SRP), фотодинамічну терапію, плазмотерапію, відновлення природного кольору зубів за допомогою діодного лазера Biolase - Epic. Веде прийом для дітей від 10 років
Лікар стоматолог вищої кваліфікаційної категорії Денисенко Марина Михайлівна має великий досвід роботи. Проводить консультативні прийоми для дітей і дорослих, лікування захворювань слизових порожнини рота, лікування пародонтологічних проблем;
лазерну корекцію вуздечки язика, верхньої та нижньої губи, лазерне відбілювання зубів.