Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу; пульпіту; періодонтиту; пломбуванням кореневих каналів; реставрацією зубів; лікуванням зубів при вагітності, а також дитячою стоматологією
Анжела Сергіївна лікар стоматолог-ортодонт вищої категорії. Приймає дорослих і дітей з 1 року. Займається установкою статичних брекет-систем, металевих брекет-систем, лінгвальних брекет-систем, елейнерів і ін.
Лікар-стоматолог, фахівець в області терапевтичної та хірургічної стоматології. Проводить реставрації зубів і протезування, займається лікуванням хвороб зубів у дітей.
Марям Іраджі головний лікар клініки стоматології Marycare, стоматолог-терапевт, ортопед. Спеціалізується на художній реставрації зубів будь-якої складності, лазерній терапії, ендодонтичному лікуванні кореневої системи зубів будь-якої складності, фахівець в області естетичного протезування і комплексної діагностики та лікування. Приймає дорослих та дітей з 10 років.
Світлана Григорівна - лікар гігієніст. Проводить комп’ютерну діагностику зубів і тканин пародонту, професійну гігієну порожнини рота, лікування гінгівіту та пародонтиту, пародонтологічне лікування тощо.
Катерина Миколаївна — засновник і власниця мережі стоматологий Mom's, стоматолог-ортодонт першої категорії. Вміє знаходити відповіді на складні запитання завдяки професійним навичкам і має особливий підхід до дітей. Справжній професіонал у сфері ортодонтії, професійно лікує і діагностує патології прикусу у будь-якому віці, володіє останніми навичками в лікуванні патології прикусу у дітей, підлітків і дорослих
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.
Акуратний, уважний доктор, лікує і коригує дефекти зубів максимально комфортно для пацієнта. Приймає дітей, вагітних жінок. В роботі використовує сучасне обладнання та безпечну анестезію, новітні стоматологічні методики та технології. Постійно підвищує свій професійний рівень.
Спеціалізується на наданні терапевтичної стоматологічної допомоги дорослим пацієнтам і дітям, приймає вагітних. Грамотний, чуйний фахівець в питаннях лікування зубів і захворювань порожнини рота. Проводить естетичну реставрацію зубів сучасними матеріалами, відбілювання, прикраса зубів стразами і скайсами.