Стоматолог-терапевт, а також дитячий стоматолог. Спеціалізується на пацієнтах, які потребують ендодонтичного лікування під мікроскопом, якісно і естетично виконує художню реставрацію зубів. Постійно підвищує свій професійний рівень
Тарас Петрович постійно покращує свою майстерність, відвідуючи спеціалізовані тематичні курси, семінари та майстер-класи з реставрації зубів, ендодонтії, протезування на імплантатах і ін. (89%)
Доктор Качерай спеціалізується на корекції зубних поразок терапевтичного профілю. Так, в сферу професійної діяльності Олександра Васильовича входить терапія пульпіту і поразок тканин пародонта (періодонтит і ін.).
Спеціалізується на дитячій стоматології. Особливу увагу приділяє профілактиці і лікуванню початкового карієсу на постійних і тимчасових зубах. Виконує професійну гігієну порожнини рота у дітей, консультує батьків з питань профілактики стоматологічних захворювань. Бере участь в прямих ефірах «Громадської приймальні» на каналі «Київ»
Олена Ігорівна в своїй практиці застосовує мінімально-інвазивне лікування. Спеціаліст займається ендодонтичним лікуванням зубів, відбілюванням зубів і гігієнічним чищенням ультразвуком і Аir Flow, Vector-терапією та художньою реставрацією. Проводить індивідуальне консультування пацієнтів по догляду та гігієною порожнини рота.
Наталія Іванівна - кваліфікований дитячий стоматолог, займається лікуванням карієсу молочних зубів і його ускладнень, також проводить профілактику і лікування постійних і тимчасових зубів. Виконує видалення зубів без болю
Професійний стоматолог виконує терапевтичне лікування стоматологічного профілю. Усуває патології зубного ряду, запальні процеси ясен і кореневих каналів використовуючи сучасні методи. Доктор веде дорослий і дитячий прийом
Забезпечує індивідуальний підхід в хірургічному лікуванні, враховуючи діагноз, анатомію і функціональність щелепи, емоційні особливості пацієнта. Проводить видалення зубів і коренів різного ступеня складності. Відновлює втрачені зуби з використанням найсучаснішої техніки протезування - установки дентальних імплантів